Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Betka

Nie som spokojná, pretože som dala vytlačiť nástenný kalendár A4 s vlastnými fotografiami a hrebeňovou väzbou, ale kalendár nemá žiadny prídavok na zavesenie, hrebeňová väzba je veľmi tesná, takže sa pri zavesení (doma urobený dodatočný otvor na zavesenie..) nedá vôbec otáčať po stránkach jednotlivých mesiacoch..

Betka

Dobrý deň, mrzí ma, ak ste neboli s výsledkom spokojná. Problém vznikol tak, že ste chceli objednať výrobu kalendárov ale (aj napriek neodporúčaniu obsluhy v predajni) ste aj z cenových dôvodov zvolili plastovú hrebeňovú väzbu, ktorá sa na tento účel príliš nehodí. Väzba plastovým hrebeňom je určená na viazanie rôznych príručiek, zošitov, návodov - vo všeobecnosti školiacich, marketingových, technických alebo iných komerčných dokumentov používaných ako "kniha" a určených na bežné listovanie. Nie je určená na zavesenie, preto ani neobsahuje žiadnu takúto možnosť (háčik a pod.). Väzba má zámerne predpísaný hrebeň s najmenším možným priemerom podľa počtu listov väzby (aby pri normálnom používaní nezavadzal), odsadenie dier od okraja hárku je štandardizované a optimalizované pre listovanie vo zviazanom dokumente. O niečo drahšia je väzba do kovového hrebeňa, používa sa voľnejšie dierovanie, elegantnejší kovový hrebeň a väzba je celkovo decentnejšia. Po doplnení háčikom sa používa aj pre naše štandardné kalendáre https://www.faxcopy.sk/katalog/fotokalendare/M1721, nástenné typy kalendárov sa potom dajú ľahko zavesiť na stenu (tento háčik sa však konštrukčne nehodí ku väzbe plastovej). Keďže ste aj napriek neodporúčaniu obsluhujúceho grafika trvali na zvolenom a na tento účel nevhodnom type väzby, ukázal Vám vzorky tohto typu väzby, čo ste odsúhlasili. Následne sa väzby podľa Vašej požiadavky vyrobili.  Je mi veľmi ľúto, ak ste nakoniec s výsledkom neboli spokojná, chybu sme však pri vybavovaní zákazky neurobili. Karol Dittinger FaxCopy, a.s.  

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.