Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Rasto O.

Absolutni amateri... zle vytlacene, format A2 zmensili na neidentifikovatelny format a nevytlacili vsetko ale samozrejme zauctovali vsetko.

Rasto O.

Dobrý deň, mrzí ma vzniknutá situácia, podnet som detailne preveril. Do predajne ste prišli 24.10 poobede a chceli ste si dať vytlačiť 20 výtlačkov formátu A2. S obsluhujúcim grafikom ste sa dohodli, že to bude hotové nasledujúci deň, podklady ste dodali na USB. Pri spracovaní zákazky grafik zistil, že pomer strán dodaných predlôh na USB kľúči nezodpovedá presne pomeru strán formátu A2, rozdiel však nebol výrazný, preto rozmer výtlačku upravil a vytlačil. Nasledujúci deň ste si zákazku prevzali. Pri preberaní ste sa pýtali, či sú výtlačky v správnom rozmere A2. Grafik Vám to potvrdil ale s upozornením, že musel mierne upraviť rozmer tlače kvôli prispôsobeniu na pomer strán A2 (mierne menšie). Bez ďalšieho kometáru ste zákazku prevzali a z predajne odišli. Obsluhujúci grafik sa dopustil chyby, že po zistení nesúladu pomeru strán dodaných predlôh s požadovaným rozmerom tlače Vás nekontaktoval a nevyžiadal si od Vás súhlas s úpravou rozmeru tlače, resp. pokyn, ako má ďalej postupovať. Podľa jeho subjektívneho názoru nebol rozdiel veľký a nepovažoval to za potrebné, čo ale jeho chybu neospravedlňuje - ak nebola zákazky vyrobiteľná podľa zadania, nemal vo výrobe pokračovať a mal ju prerušiť až do prijatia ďalších pokynov od Vás. Za chybu sa ospravedlňujem. Dotknutý grafik u nás už nepracuje, v rámci skúšobnej lehoty sme s ním ukončili pracovný pomer. Karol Dittinger FaxCopy, a.s.  

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.