Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Bruno

PVC karty boli vytlacene chybne, v pokynoch som uvidedol presne istrukcie ako maju byt vytlacene, nebolo to tak. Tak isto som napisal v objednavke, ze pred tlacou ziadam o zaslanie grafickeho navrhu na schvalenie, ktory mi nebol poslany. Kvalita PVC kariet (podkladovy material) bola podla samotneho vyjadrenia Vasho pracovnika (citujem ho: "bullshit"), dali sme si ich u Vas dotlacat tretikrat. Pred rokom a dvoma bola kvalita PVC kariet (podkladoveho materialu) okay, teraz - tretikrat dotlacane, miesto ZLATYCH lesklych metalickych kariet prisli matne ZLTE, drsne, vrubkovane karty, miesto STRIEBORNYCH lesklych metalickych kariet prisli SEDE, matne, drsne, vrubkovane karty, takze sme celu objednavku u Vas museli stornovat. Pricom cena tejto nekvality bola identicka, resp. o nieco vyssia ako pred rokom a dvoma, kedy kvalita PVC kariet (podkladoveho materialu) bola v poraidku.

Bruno

Dobrý deň, mrzí ma opísaná situácia. K vecnej stránke - samotné karty (materiál) sú stále rovnaké, k rozdielu vo výsledku došlo v dôsledku iného spôsobu spracovania, čo však je dôsledok iného zadania. Pri potlači karty ste dodali podklady aj s pozadím, potlač karty teda bola celoplošná - nie je to neobvyklý postup, bežne sa to aj takto rieši. V dôsledku toho však potlač celoplošne prekryje aj efekt pôvodného povrch platovej karty. Pri dávnejšej zákazke, ktorú spomínate, ste dodali tlačové podklady bez pozadia (resp. s priehľadným pozadím) a teda efekt metalického povrchu ostal na nepotlačených miestach viditeľný. Chybou ale z našej strany bolo, že pred samotnou výrobou ste nedostali náhľad na odsúhlasenie, hoci ste oň žiadali. Táto možnosť ale má zmysel najmä v prípadoch, ak grafický návrh potlače pripravujeme u nás - vtedy má zmysel niečo odsúhlasovať (nami vytvorený návrh). Pokiaľ je tlačový návrh dodaný kompletne zákazníkom a nijako sa u nás neupravuje (čo bol aj tento prípad), ako náhľad môžeme nazad poslať len pôvodný návrh grafiky doručený zákazníkom. Zásadne neospravedlniteľná bola uvedená forma komunikácie zo strany nášho pracovníka, za čo bude postihnutý. Ešte raz sa za chyba ospravedlňujem. Bude Vás kontaktovať regionálny manažér zodpovedný za danú predajňu a navrhne postup na vyriešenie problému. Karol Dittinger FaxCopy, a.s.  

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.