Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Sharon

Treba označiť produkt poriadne!!! Keď som nahrávala súbor na stránku pri tvorbe ešte mi aj vypísalo že koľko strán na tlač koľko čiernobielych a koľko farebných do predajne mi ale prišiel iba obal a tvrdili mi že iba to je v cene a vraj som nenahrála súbor (pritom možno ešte aj screen mám že tam bol - ak som ho nevymazala). Okrem toho som si tým pádom musela dotláčať na mieste jadro práce a tak namiesto 13€ ma vyšlo 27€ čo je nehorázna cena za akú by som vedela kúpiť aj 2 diplomovky inde. Bolo mi povedané že som mala prísť na predajnu pritom som deň pred objednaním na predajni bola a tam ma odkázali na eshop. 27€ je nehorázna suma kde keď som chcela podať reklamáciu za celkový postup bolo mi povedané že to neide a že som nenahrala súbor pritom sme nad tým sedeli dvaja a ršte si pamatalm ako mi výpočet strán zo súboru urobilo proste celé zle. Spolužiačka bola priamo na predajni a platila 17€ s isic zľavou. Takže ako nekomentujem aký chaos je tam. 3 rôzne ceny za tú istú vec. Neodporúčam doteraz som si veci robila vo FaxCopy ale už nie. Keby ma netlačil čas tak by som to dala urobiť u iného dodávateľa. Čo sa týka kvality je fajn no to je jedine plus.

Sharon

Dobrý deň, je mi ľúto, ale ceny máme stanovené fixne (už dlhodobo) a patríme skôr k tým lacnejším. Výroba obalu a zaviazanie diplomovej práce stojí podľa sezóny a spôsobu zadania od 9,90 do 13,90 EUR, v tom určite nie je a ani nikdy nebola započítaná tlač obsahu práce. Cena vo Vašom prípade bola 11,90 EUR za samotnú väzbu + doplatok 1 EUR za "riadok navyše" - cene väzby ja tlač 5 riadkov textu na titulku, Vy máte 6 riadkov).  Pri objednávaní práce on-line je potrebné zadať počet strán (listov) budúcej práce - je to preto, lebo podľa tohto počtu sa prispôsobuje šírka chrbta práce.  Tento počet strán sa dá zadať buď explicitne (vpísať číslo) alebo formu automatického zrátania listov v nahranom súbore (túto možnosť ste zvolili). Nahratie súboru ale v tomto prípadne neznamená aj vytlačenie a tlač nie je započítaná v kalkulovanej cene. Požiadavku na tlač obsahu práce je nutné vyznačiť (je na to "kvačka") -toto ste ale neurobili. Je mi ľúto, pri spracovaní Vašej objednávky sme sa žiadnej chyby nedopustili a cena je primeraná a obvyklá na trhu. Karol Dittinger FaxCopy, a.s.  

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.