Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Zuzana húleková

Poster, ktorý som chela vytlačiť, mi nevytlačili na daný formát, ktorý som im písala ale na A2, poster mi potom nesedel do rámu.

Zuzana húleková

Dobrý deň, mrzí ma opísaná situácia, došlo k chybnej komunikácii z našej strany. V predajni ste postupne komunikovali s s tromi pracovníkmi z predajne v rôznych dňoch a už tu vzniklo prvotné nedorozumenie. Keď ste telefonovala po prvý krát, informovali ste sa, že ak chce vytlačiť plagát 60x40 a či na to máme aj rám a grafik Vám odpovedal, že tlač nie je problém a máme aj rámy. Pracovník ale nesprávne pochopil otázku, pýtali ste sa, či máme potrebný rám priamo skladom, ale grafik to pochopil, či taký rám máme v ponuke. Druhý krát ste komunikovali s iným grafikom - poslali ste grafiku, aby sme to vytlačili a dali do toho rámu. Vtedy Vám druhý grafik povedal, že taký rozmer aktuálne priamo v predajni nemáme, ale je v predajni v Trnave a vieme ho objednať. Priamo v predajni bol dispozícii rám 50 x 40 cm. Keďže ste prejavili záujem, navrhol Vám ako alternatívu k čakaniu na rám z Trnavy prerobenie grafiky na iný rozmer, čo je ale spoplatnená služba. Táto prerobená grafika sa Vám však nepáčila, takže sme nakoniec vytlačili obraz v pôvodnom rozmere bez rámu. Ospravedlňujem sa za chybnú komunikáciu zo strany predajne, nadriadený vykonal s dotknutými pracovníkmi pohovor a chyby im vytkol. Karol Dittinger FaxCopy, a.s.  

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.