Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Lucia

poduška s atramentom bola slabo napustená, takže odtlačok bol nerovnomerný. Bolo mi povedané, že keď bude treba napustiť pečiatku atramentom po čase, tak budem musieť znovu ísť do predajne. Druhý krát by som takú pečiatku nekúpila.

Lucia

Dobrý deň, mrzí ma, ak ste neboli s produktom spokojná, jedná sa však skôr nedorozumenie. než o technický problém. Objednali ste si pečiatku typu Modico - je to typ pečiatky, ktorá sa dá vyrobiť aj na počkanie a líši sa od bežných samonamáčacích pečiatok tým, že štočok (gumička s predlohou nátlačku) sa "nenamáča" do farby, ale farba z podušky sa "pretláča" cez tento štočok (niečo ako sieťotlač). Farba (atrament) je nasiaknutý vo farbiacej "poduške", ktorá je trvalou súčasťou pečiatky a atrament sa do nej nemusí dopĺňať, po uplynutí životnosti (cca 15.000 odtlačkov) sa celá poduška vymieňa. Pri výrobe však štočok je suchý a jeho prvotné (samovoľné, nič sa nenalieva) napustenie farbou trvá do 2 hodín, až po tejto dobe je pečiatky plne funkčná. Aby sa však dala pečiatka po výrobe ihneď otestovať, prípadne, ak zákazník potrebuje okamžite pečiatku požiť, dá sa ako náhradné riešenie štočok ručne natrieť farbou, čo umožní urobiť pár odtlačkov ihneď po výrobe. Po uplynutí spomenutého času (cca 2 hodiny pri bežnej teplote) musí už pečiatka fungovať správne. Ak by predsa len výnimočne pečiatka ani po tomto čase nefungovala, treba ju reklamovať - obratom opravíme alebo vyrobíme novú. Za problém sa ospravedlňujem. Karol Dittinger FaxCopy, a.s.  

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.