Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

V.

Zaplatiť viac ako 10 Eur za krabičku vizitiek nie je najmenej, resp. zákazník očakáva určitú úroveň kvality. Spracovanie vizitky nezodpovedá predstavám. Vizitky mali mať zaoblené rohy. Cca. polovica vizitiek má rohy zaoblené viditeľne zle, resp. je odrezaná aj ďalšia časť vizitky. V dodanom súbore bol obsah zarovnaný horizontálne a vertikálne na stred. Obsah na zadnej strane vizitky je značne posunutý do ľavej strany, resp. nie je centrovaný (pravdepodobne nastaveniami). Dojem z vizitiek nie je dobrý.

V.

Dobrý deň, mrzí ma vzniknutá situácia. Zákazku vyhotovoval grafik v predajni na počkanie počas Vašej prítomnosti (resp. objednávateľa), celý proces výroby ste sledovali. Pri prvotnej tlači došlo k chybe pri tlači (posun sútlače oboch strán). Po narezaní vizitiek a zistení problému grafik výrobu zopakoval a vyrobil správne vizitky vrátane zaoblenia rohov, ktoré Vám odovzdal a ktoré ste zaplatili. Podľa dostupných informácií vizitky z opakovanej výroby nevykazovali žiadnu chybu (či už tlače alebo orezu a zaoblenia rohov) - ak predsa len na nich niečo nebolo v poriadku, samozrejme to v rámci reklamácie bezplatne vyriešime. Chybne vytlačené vizitky mal grafik skartovať, miesto toho Vám ich však (zdarma) odovzdal s tým, že možno ich využijete. Toto bola z jeho strany hrubá chyba, vadné výtlačky sa nemali dostať do rúk zákazníka ani zdarma. Na chybu bol grafik upozornený a keďže konal v dobrom úmysle, uzavreli sme toto jeho pochybenie iba pohovorom. Ospravedlňujem sa za vzniknutý problém. Karol Dittinger FaxCopy, a.s.  

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.