Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Zakaznik

Pozor objednavat v predstihu, nam dosl ine ako sme objednali, chybali aj obal ja ca i na dokumenty, zaroven si svoj olne pridali strany tym padom diplomovka pocet stran nesedi. A jedine ze reklamujte. Neodporucam su to podvodnici.

Zakaznik

Dobrý deň, mrzí ma, ak nás považujeme za "podvodníkov", venujeme sa polygrafii pravdepodobne dlhšie, ako ste Vy na tomto svete. Nie sme dokonalí, určite robíme aj chyby, ale ak sa nejakej už dopustíme, snažíme sa ju vždy v rámci možností aspoň napraviť a zákazníkom ujmu nejako kompenzovať. Základným postupom na nápravu chyba je reklamácia. V rámci maximálneho zjednodušenia tohto administratívneho postupu pre zákazníka akceptujeme v podstate akúkoľvek formu reklamácie (osobne, e-mail, telefonicky atď) a v prípade potreba lepšie zdokumentovania aj fotografiu chyba tak, aby sa dala rozpoznať  - nie je to nič zložité, mobil a e-mail má dnes snáď každý. Vo Vašom prípade ste chybu reklamovali telefonicky. Keďže ale reklamujete chyby, ktoré nie sú v súlade s Vašou objednávkou, požiadali sme Vás o zdokumentovanie chyby, napr. aj zaslaním fotografie, čo ste ale odmietli. Samozrejme vadu ako "chýbal obal na CD" dokumentovať netreba - veríme našim zákazníkom, nepovažujeme ich za podvodníkov - ale vadu "boli tam strany navyše" nie je problém doložiť už aj preto, aby sme vylúčili chybu v zadaní alebo nejaské nedorozumenie. Ospravedlňujem sa za naše pochybenia a pokiaľ máte záujem svoju reklamáciu riešiť, urobíme všetko, čo je v našich silách, aby sme ju vyriešili. Karol Dittinger FaxCopy, a.s.  

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.