Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Veronika Vojtkovská

Vyhotovenie obálky práce ok, farebná tlač však vo veľmi nízkej kvalite, farebný text z obrázka na hranici čitateľnosti. Naviac je časť listov práce zviazaných nakrivo- jednalo sa o väzbu práce nad 200 strán (väzba opus).

Veronika Vojtkovská

Dobrý deň, mrzí ma, ak pri výrobe väzby vznikol nejaký problém. Tlač farebných obrázkov je bohužiaľ naozaj nízka, nie je to však chyba tlače ale nevhodných podkladov - zrejme nekvalitných skenov, ktoré po tlači na rozmer strany A4 sú naozaj nekvalitné, s tým ale bohužiaľ nevieme veľa urobiť. Krivá väzba je samozrejme dôvod na reklamáciu, vieme sa k tomu však vyjadriť iba po predložení aspoň fotografie, kde je chyba nejako viditeľná. Štandardne vyrobené väzby prechádzajú výstupnou kontrolou pred expedíciou a následne aj v predajni pred odovzdaním zákazníkovi (kvôli prípadnému poškodeniu pri preprave), ktorá by takéto chyby mala zachytiť a vrátiť do výroby, nedá sa však vylúčiť ani jej zlyhanie. V takom prípade samozrejme chybu obratom opravíme. Za problémy, pokiaľ sme nejaké spôsobili, sa ospravedlňujem. Karol Dittinger FaxCopy, a.s.  

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.