Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Romana

S prácou nie som vobec spokojná, objednané som mala dve väzby, ktoré mali byť doručené do 3 dní, no čakala som na ne týždeň. Väzby mali byť obe rovnaké, čierne so strieborným písmom, no jedna mi prišla so zlatým a druha so strieborným a posledná vec bola, že v jednej väzbe chybaju vytlačené prilohy, ale pritom som za tie strany zaplatila. Ak by sa dalo dám nula hviezdičiek, lebo velka nespokojnosť z mojej strany teda.

Romana

Dobrý deň, mrzí ma vzniknutá situácia a pri kontrole sa bohužiaľ preukázal celý rad pochybení z našej strany. Objednávku ste síce zadali neštandardne (2 ks rovnakej práce v dvoch samostatných položkách), ale inak správne a nebol dôvod, aby sa aj správne a včas nevybavila. V súlade s objednávkou z 21.4. (piatok vo večerných hodinách) boli obe väzby vyrobené 24.4. (pondelok; oddelene, každý kus zvlášť, ako boli objednané) a aj včas odoslané do predajne. Počas dopravy ale bohužiaľ došlo k prvej chybe, kedy sa jedna z prác stratila (chybou prepravcu), do predajne bola doručená 26.4. iba jedna z prác. Predajňa následne chýbajúcu práca reklamovala vo výrobe, ale chybou bolo, že s Vami v tomto momente nekomunikovali, nevysvetlili problém a nedohodli sa s Vami na náhradnom riešení, resp. neinformovali o náhradnom termíne.  Výroba síce zareagovala promptne, urýchlene vyrobili a odoslali náhradnú prácu, bohužiaľ však urobili rovno ďalšie 2 chyby - použili nesprávnu farbu písma a nevložili do väzby kompletný obsah (dôsledok snahy o rýchle riešenie na úkor dodržania určených postupov). Náhradná práca bola do predajne doručená 28.4. a obratom sme Vám avizovali pripravenosť na prevzatie, pričom predajňa posledný krát pochybila, keď pripravené práce pred odovzdaním riadne  neskontrolovala (obsah práce - vložené listy - sa kontrolovať efektívne nedá, ale odlišnú farbu písma na doske si všimnúť mohli a mali). Práce ste nakoniec prevzali 29.4. Chybne vyhotovená väzba je samozrejme dôvodom na oprávnenú reklamáciu (najlepšie ihneď a na mieste, dá sa ale aj dodatočne) a pokiaľ je možné a zmysluplné, samozrejme buď väzbu opravíme alebo vyrobíme novú. Ak sú už práce odovzdané a nemá zmysel ich opravovať, poskytneme aspoň finančnú satisfakciu vo výške 50% zaplatenej ceny za chybne vyrobenú prácu, dajte nám prosím vedieť, ktoré riešenie uprednostníte. Za uvedené chyba sa ospravedlňujem. Karol Dittinger FaxCopy, a.s.  

Romana

Dobrý deň, napíšte mi prosím číslo Vášho účtu, na ktorý Vám môžeme čiastku 28,22 EUR môžeme zaslať. Karol Dittinger FaxCopy, a.s.  

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.