Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Ľubica

Biely list na konci ani na začiatku zviazanej prace nebol aj napriek žiadosti na tuto konkrétnu vec. Pani ktorá mi to vydávala mi sľúbila, že sa mi ozve vedúca na druhý deň, no zatiaľ sa tak nestalo.

Ľubica

Dobrý deň, mrzí ma vzniknutá situácia. Štandardný postup pri objednávke diplomovej alebo inej záverečnej práce na predajni je, že pri požiadavke na prázdnu stranu, sa takáto prázdna strana priamo vloží do tlačového súboru. V tomto prípade ste si ale priniesli vlastné výtlačky bez spomenutej prázdnej strany, v objednávke samotnej ste však požiadavku zadali správne. Pri viazaní výslednej práce si náš pracovník neskontroloval požiadavky z objednávky spoľahnúc sa na to, že súbor je (ako obvykle) už správne pripravený. Pri preberaní zákazky ste na chybu upozornili a obsluhujúca pracovníčka navrhla, že chybu vieme na počkanie (do 10 minút),  samozrejme bezplatne, opraviť, čo ste však odmietli a žiadali zľavu. Takúto požiadavku však radový pracovník nemá oprávnenie riešiť a požiadavku odstúpila vedúcej predajne, ktorá ale mala v ten týždeň dovolenku, do práce vnastúpila až nasledujúcui pondelok, skúšala sa s Vami skontaktovať, ale spočiatku bezúspešne. Za chybu sa ospravedlňujeme, následne sa už podarilo Vás kontaktovať a požadovanú zľavu Vám poskytneme. Karol Dittinger FaxCopy, a.s.  

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.