Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Darren

Vizitky bolu rýchlo vytlačené. Poskytol som vlastný návrh, kde jedna strana vizitky úplne nesedela s pomerom rozmerov, namiesto toho aby ma kontaktovali a vizitky nevytlačili, tak mi ich vytlačili aj s bielym okrajom na pravej strane vizitky. Kvalita farieb na vizitke je tiež veľmi nízka. Už by som si takéto vizitky neobjednal.

Darren

Dobrý deň, mrzí ma vzniknutý problém, takáto chyba by sa nemala stať. Objednávku vybavovala skúsená grafička, ktorá u nás pracuje už viac ako 10 rokov. Podľa jej vyjadrenia bol najväčší problém v tom, že na zvolenom štruktúrovanom papieri neboli dobre viditeľné obrysy písma, farbu písma stmavila (aby boli lepšie čitateľné) a tiež, keďže vizitka (ako uvádzate) nebola kompatibilná s klasickým pomerom strán, upravila ju na požadovaný rozmer. Po vyrobení vizitiek vedúca prvé vizitky skontrolovala a pripravila na odovzdanie, chybu si nevšimla. Vzniknutý problém mohol nastať posunom tlače pri obojstranných vizitkách. Ospravedlňujeme sa za chybu a nepozornosť a v prípade záujmu vizitky vyrobíme v rámci reklamácie bezplatne ešte raz.  Karol Dittinger FaxCopy, a.s.  

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.