Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Adriana

Veľmi rozmazané, kockaté. Plus bolo, ze to bolo velmi rýchlo vyhotovené a doručené. Možno keby prišiel nejaky upozorňujuci email, alebo telefonát, ze to bude tak vyzerať, pripadne ponúknuť nejaku inu tlač, lebo som zbytočne vyhodila peniaze.

Adriana

Dobrý deň. Mrzí ma vzniknutá situácia, i keď ste objednávku zadávali vrátane podkladu samoobslužne, chyba vznikla aj na našej strane. Grafička, ktorá zákazku spracúvala, je dostatočne odborne zdatná na to, aby vedela okamžite posúdiť, že tlač z takéhoto podkladu nebude mať dostatočne kvalitný výstup. Do výroby zadala podklad bez toho, aby sa aktívnejšie zamyslela nad kvalitou výstupu. Pokiaľ máte záujem a dodáte podklad v lepšej kvalite, vytlačíme Vám obraz na naše náklady ešte raz, môžete nás kontaktovať priamo cez predajňu tn@faxcopy.sk alebo na centrálu eshop@faxcopy.sk, prípadne aj odpoveďou ne tento e-mail na náš centrálny help-desk. Prípad použijeme ako ukážku zlyhania a nedôsledného prístupu na preškolenie grafikov, aby dôkladne posudzovali tlačové podklady od zákazníka, ktorý nemusí vedieť, že jeho podklad kvalitatívne nepostačuje na veľkoformátovú tlač, upozorniť musí náš personál. Za chybu sa ospravedlňujeme. Karol Dittinger FaxCopy, a.s.  

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.