Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

biba

tlač kvalitná, som spokojná. a rýchla. bolo to hneď. chcela som ale biely okraj a tlačiar mi to orezal až do živého a nedal si vysvetliť, že chcem okraj. takže mám bez okraja :-(

biba

Dobrý deň, mrzí ma, ak niečo nebolo s výtlačkom v poriadku. Obsluhujúci grafik komunikoval s Vami ohľadom poznámky k tlači "rozmer tlače je 39x51,5 - prosím pridať aj okraje na orez". Vysvetľoval Vám, že podklad pre tlač je zadaný bez bieleho okraja a potrebuje upresnenie, akým spôsobom má grafiku upraviť - overoval, či má byť dodržaná zadaná veľkosť postera a okraje pridať navyše alebo grafiku zmenšiť na zadaný rozmer, bohužiaľ presnú informáciu nedostal. Následne Vás upozornil, že ak parametre tlače nezadáte jednoznačnejšie, nemusí byť výsledok tlače v súlade s Vašim očakávaním spokojná. Poster následne teda vytlačil podľa zadania v objednávke. Ospravedlňujem sa za komplikácie, ale v tomto prípade sme prípadnú chybu tlače podľa dostupných podkladov nespôsobili našim zavinením. Karol Dittinger FaxCopy, a.s.  

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.