Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Natália

Väzba je naozaj pekná, avšak zamrzelo ma, že hoci bola vyfaktúrovaná aj zaplatená potlač chrbta požadovaným textom, výsledný produkt (ani jeden z dvoch kusov) touto potlačou nedisponoval. Nakoľko som prácu potrebovala odovzdávať v deň vyzdvihnutia objednávky, nemala som dostatok času na to, aby som dala vytvárať novú väzbu so správnou potlačou chrbta - upozornila som na túto chybu obsluhu, avšak, aj napriek tomu mi nebola chýbajúca potlač odpočítaná z výslednej sumy - ide síce "len" o 6eur pri dvoch výtlačkoch, no zamrzel ma prístup.

Natália

Dobrý deň, mrzí ma vzniknutá situácia a celú objednávku som preveril. Primárne chybu spôsobilo nesprávne zadanie objednávky z Vašej strany - v objednávke ste síce zvolili potlač chrbta väzby (preto sa automaticky daná položka dostala do rozpisu ceny), avšak nezadali ste žiaden text (preto vo výrobe na chrbát nič nevytlačili). Bolo však už chybou výroby a následne výstupnej kontroly, že na tento rozpor ihneď neupozornili a nekontaktovali Vás so žiadosťou o dodatočne zaslanie textu, prípadne aspoň upozornenie pre vydávajúcu predajňu, aby upravili cenu o nedodanú položku.  Väčšej chyby sa však dopustila samotná vydávajúca predajňa, keď aj po Vašom upozornení odmietla upraviť cenu o nerealizovanú položku z objednávky - toto mohli a mali na mieste urobiť. V oboch prípadoch boli chybujúci pracovníci na chybu upozornení a poučení o správnom postupe. Vám samozrejme vznikol nárok na vrátenie preplatku za nedodanú službu, ktorý Vám s ospravedlnením vrátime v hotovosti v predajni alebo zaslaním na účet - prosím zaslať priamo (spolu s odkazom na číslo objednávky) na e-mail eshop@faxcopy.sk alebo na môj osobný e-mail karol.dittinger@faxcopy.sk Za chybu na našej strane sa ospravedlňujem. Karol Dittinger FaxCopy, a.s.  

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.