Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Kozák

Pracovník bol úžasný. Veľmi pekne mu ďakujem. Ale je choré, že na predajni pracujú len 2 ľudia, čiže musel pracovať nadčas. Keby mi tlačil papiere počas normálneho pracovného času, nemohol by vôbec obsluhovať iných zákazníkov! A že 12 papierov A2 s čiernym popisom stojí 75€, tak to ste dobre padnutí na hlavu! Nikdy viac.

Karol Dittinger

Dobrý deň, mrzí ma, ak ste neboli s vybavením zákazky spokojný.  V predajni ste boli cez víkend, kedy štandardne máme v zmene len dvoch zamestnancov, bežne počas víkendu stíhajú obsluhu (počet zákazníkov menej ako polovičný oproti bežnému pracovnému dňu), aj keď môže nastať situácia, kedy je na predajni viac zákazníkov naraz. Z Vašej strany ste požadovali službu veľkoformátovej tlače, ktorú bežne nerobíme na počkanie, zvlášť nie pri väčšom počte výtlačkov. Obsluhujúci grafik Vám ale chcel vyhovieť, keďže to potrebovali hneď a riešil tlač pomedzi obsluhu ďalších zákazníkov, podľa toho, ako jednotlivé výtlačky vychádzali z plotra. Štandardná cena za požadovanú službu - tlač 12 ks veľkoformátových výtlačkov  formátu A2 na zvolený papier 180 g/m2 v predajni v OC Aupark je 61,79 EUR (5,15 EUR za 1 ks formát A2), pri spracovaní v expresnej lehote sa podľa cenníka účtuje príplatok 50%. V tomto prípade Vám však grafik naúčtoval príplatok iba vo výške 13,11 EUR - čím porušil pravidlá cenotvorby, keďže však jednal v dobrej viere a snahe vybaviť Vás čo najskôr, nebude za to postihnutý.   Ešte k cene ako takej - snažíme sa vyjsť v ústrety aj cenovo senzitívnym zákazníkom, preto umožňujeme zadať objednávku na službu prostredníctvom on-line formuláru so zľavou. Pre nás takto zadaná objednávka jednak šetrí drahú pracovnú silu v predajni (čas potrebný na prevzatie zákazky) a umožňuje nám lepšie organizovať výrobu (to bol presne problém, na ktorý ste poukázali, keď grafik tlačil Vašu zákazku práve v čase zvýšeného počtu zákazníkov v predajni). Pre zákazníka je výhodou, že si v dohodnutom čase príde prevziať už hotovú zákazku bez zbytočného čakania a získa tiež výhodnejšiu cenu. Konkrétne vo vašom prípade by cena za službu bola 48,33 EUR, teda výrazne nižšia oproti tomu, čo ste zaplatili. Karol Dittinger FaxCopy, a.s.  

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.