Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

mp

Absolútny chaos pri vybavovaní objednávky. V piatok aj pondelok som telefonoval s Faxcopy a oba razy mi bolo sľúbené že v pondelok bude postrer vytlačený. Dokonca už do pol hodiny. Potom sa ale nikto neozval a keď som v utorok - už po termíne slubenom na stránke - prišiel na pobočku, poster stále nebol vytlačený. Pôvodne som mal v objednávke aj tubu, ale ani tu som nedostal v takej veľkosti ako som si objednal.

Karol Dittinger

Dobrý deň, mrzí ma opísaná situácia a za chyba sa ospravedlňujem. V predajni v OC NIvy došlo k náhlemu a súčasnému výpadku viacerých kmeňových pracovníkov a stáli sme pred voľbou, či predajňu pred Vianocami úplne zavrieť alebo sa pokúsiť ju prevádzkovať aspoň provizórne s náhradným (z časti nedostatočne nezapracovaným) personálom. Bohužiaľ obsluhujúci neskúsení kolegovia sa dopustili viacerých prešľapov - od prijatia objednávky, ktorú v tom momente nedokázali vybaviť, cez nedostatočnú evidenciu (čo primárne ten chaos spôsobilo) až po nezvládnutú komunikáciu pri odovzdávaní zákazky. Ešte raz sa ospravedlňujem, aktuálne sa už čiastočne situácia normalizovala, takže vznikol priestor na doškolenie nových kolegov, aby sa podobná situácia už neopakovala. Karol Dittinger FaxCopy, a.s.  

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.