Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Iva

Fotografie nezodpovedajú mojim predstavám, pri zadávaní objednávky neboli úplne jasné možnosti úpravy, jas, kontrast a orezanie

Karol Dittinger

Dobrý deň, mrzí ma, ak sme nedokázali splniť Vaše očakávania. Pri automatizovanej tlači fotografií cez on-line fotozberňu bohužiaľ žiadna individuálna úprava fotografií nie je možná, proces je automatizovaný. Pokiaľ je treba fotografie ručne upravovať, dá sa to v každej našej predajni, kde Vám kolegovia radi poradia a pomôžu či už s optimalizovaním jasu fotografie, farebného podania, retuše či vhodného orezu bez narušenia kompozície, táto služba však nie je zahrnutá v cene tlače. Modul pre automatizovanú tlač ideálne vytlačí fotografie so správnym pomerom strán - teda pomer strán predlohy je zhodný s pomerom strán papieru, v tomto prípade žiaden orez nie je potrebný. Ak sa však pomer strán predlohy a papieru nezhodujú a fotografia sa nemá vytlačiť deformovaná, musí sa fotografia papieru prispôsobiť, čo sa dá dvomi odlišnými spôsobmi - buď sa vytlačí celá fotografia bez orezu (straty časti fotografie) na papier a po niektorej strane nevyhnutne ostanú biele voľné pásy alebo sa naopak fotografia oreže tak, aby biele pásy nevznikli, vtedy ale chýba časť fotografie. Tieto možnosti si zákazník pri objednávaní môže vybrať, je k tomu na stráne pomerne obsiahle vysvetlenie vrátane grafickej ukážky oboch prípadov. Na našej strane sa opäť už do zvoleného spôsobu tlače nezasahuje. Karol Dittinger FaxCopy, a.s.  

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.