Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Rado

Vytlacok obsahoval smuhy z tlaciarne + Z povodne tlace jedneho foto na pockanie sa stala operacia na dva dni Comu uprimne nerozumiem pri prazdnej prevazdke a praci zhruba na 4 minuty

Karol Dittinger

Dobrý deň, mrzí ma vzniknutá situácia, Váš podnet som preveril. Objednávku ste zadávali v predajni v spolupráci s našim grafikom, objednávka bola prebratá štandardne, dva veľkoformátové výtlačky na fotopapier, čas prevzatia 9:30 hod. s požiadavkou na expresnú výrobu, teda dodacou lehotou 1 pracovný deň. Zákazka bola vyhotovená ešte v ten istý deň, notifikáciu o pripravenosti na prevzatie sme Vám zaslali o 14:50 hod. Zákazku ste vb predajni prevzali nasledujúci deň. Zákazky tohto typu sa dajú urobiť aj na počkanie, ak to situácia v predajni (napr. iné termínované zákazky) umožňuje, čo v tomto prípade bohužiaľ možné nebolo, grafik pracoval na inej zákazke, ktorá mala určený termín dokončenia. Pokiaľ ide o šmuhy na výtlačku - nemalo by sa to stať, každý výtlačok prechádza vo výrobe výstupnou kontrolou. Ak však napriek tomu výtlačky vykazujú akúkoľvek známku chybnej tlače, je to dôvod na reklamáciu či už na mieste pri preberaní alebo aj dodatočne - výtlačok posúdime a ak bol problém zavinený našou stranou, samozrejme ho bezplatne odstránime. Ospravedlňujem sa za spôsobený problém, bude Vás kontaktovať vedúca predajne za účelom doriešenia prípadnej reklamácie. Karol Dittinger FaxCopy, a.s.  

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.