Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Ms

Dosky boli urobené pekne, avšak vnútro bolo zle vytlačené, polovica textu bola tmavosivou farbou, na niektorých stranách to nevadilo,ale niekde bolo čiernou len pár riadkov a potom to vyzeralo ako zvýraznené..keby to už bolo celé svetlehšie, tak by to až tak nevadilo..odporúčam si poriadne vytlačenú prácu skontrolovať, toto nebolo až tak nápadné a všimla som si to až pri odovzdávaní, už som to nechala tak, ale bola som dosť nahnevaná..

Karol Dittinger

Dobrý deň, mrzí ma, ak došlo k nejakému problému, v tomto prípade sme ho však nezavinili my. Obsah Vašej práce sme bez akéhokoľvek zásahu vytlačili z dodanej predlohy - súboru PDF. Preskúmal som tento súbor a texty sú pripravené skutočne nejednotne - časť je plne čierna (farebný podiel 100% black) ale časť textov je vložená v šedej farbe (farebný podiel 87% black), napr. na strane 21 druhý odsek - prvá časť je šedá, pokračovanie odseku je čierne, koniec opäť šedý, prikladám ukážku. Rozdiel v nastavení písma mohol byť spôsobený zámernou snahou o zvýraznenie časti textu (zmena farby písma) ale aj neúmyselne napr. pri kopírovaní či už samotného textu alebo len formátovania.    Je mi ľúto, že prevedenie zákazky nenaplnilo Vaše očakávania, chyba však nebola spôsobená na našej strane. Karol Dittinger FaxCopy, a.s.  

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.