Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Michaela

Vizitky boli vytlačené v hroznej kvalite (napriek predošlej dvojitej kontrole grafikom- firemným aj v službe FaxCopy). Komunikácia s klientom otrasná, okrikovanie a odpovede na otázky ako v tretej cenovej. Moja posledná objednavka v tejto tlačiarni.

Karol Dittinger

Dobrý deň, mrzí ma vzniknutá situácia a naozaj sme zákazku zbabrali. S obsluhujúcou grafičkou sme ukončili pracovný pomer (výpovedná lehota do konca roku), nakoľko si bola vedomá svojich chýb, ale nebola ochotná nič zmeniť na svojom prístupe k práci. Ak máte záujem, radi Vám bezplatne zákazku vyhotovíme ešte raz a poriadne. Karol Dittinger FaxCopy, a.s.  

Karol Dittinger

Dobrý deň, dohoda o ukončení pracovného pomeru bola aj na základe už viacerých predošlých problémov, táto práce dotknutej pracovníčke "nesedí", asi si bude hľadať prácu, kde bude menej v priamom kontakte so zákazníkom, tento záver bol už len prirodzeným ukončením série problémov, takže určite to nie je Vaša vina. Karol Dittinger FaxCopy, a.s.  

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.