Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Peter Tek

Na fotopapier bol vytlacok v zlej kvalite rozmazany, ale dalsia objednavka bola velka spokojnost odporucam si vybrat produkt economy plagát - 140 g papier.

Reakcia obchodu

<p>Dobrý deň,</p><p>mrzí ma vzniknutá situácia a okolnosti som preveril.</p><p>Objednávku na tlač ste zadali formou e-shopu. Grafik Tomáš pri kontrole a vybavovaní objednávky zistil, že dodané podklady nemali dostatočnú kvalitu pre požadovanú tlač a na toto Vás upozornil, napriek tomu ste ale požadovali zákazku vytlačiť. </p><p>Grafik Vám ponúkol možnosť, že vyhľadá kvalitnejšie podklady a na základe týchto nových podkladov ste vytvorili druhú objednávku, s ktorou ste boli spokojní. </p><p>Uvedená nekvalita tlače nesúvisela s použitým papierom alebo samotnou tlačou, ale kvalitou dodaných podkladov a grafik postupoval správne (upozornenie). Obsluhujúcemu grafikovi som iba vytkol, že už pri prvej komunikácii o nekvalite podkladov mal byť "presvedčivejší" a dôraznejšie opakovane upozorniť na nevhodnosť podkladu.</p><p>Karol Dittinger</p><p>FaxCopy, a.s.</p>

Peter Tek

Ďakujem za spätnú väzbu a vysvetlenie problému, prečo to na ten fotopapier vyzeralo zle.<br />Interne odporúčam si pozrieť podklady ktoré boli poslané. Stále išlo o ten a istý súbor. :)<br />ut 25. 8. 2026 o 10:24 &lt;daktela@faxcopy.sk&gt; napísal(a):

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.