Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Mária

Moja skúsenosť s veľkoformátovou tlačou fotografií na fotopapier vo FaxCopy nebola dobrá. Ak hľadáte čo najvernejšie podanie originálnej fotografie s prirodzenými farbami a jemnými tónmi, odporúčam si premyslieť či voliť FaxCopy. Fotografie, ktoré som odovzdala, mali jemné pastelové farby, modrošedú oblohu a vyvážený kontrast. Výsledná tlač však bola výrazne kontrastnejšia a farby boli oveľa sýtejšie až krikľavé. Modrošedá obloha z originálu sa zmenila na výraznú modrú a celkový dojem bol úplne iný ako na pôvodnej fotografii. V predajni mi vysvetlili, že ich tlačové stroje sú nastavené technikom a tieto nastavenia nie je možné meniť ani vypnúť. Ak chce zákazník dosiahnuť iný výsledok, musí si fotografiu upraviť ešte pred odoslaním, alebo si za úpravu priplatiť. Pri online objednávke je to podľa mňa problém, pretože človek nevie, ako budú výsledné fotografie vyzerať. Je to trochu, ako kupovať “mačku vo vreci “. Toto hodnotenie píšem najmä pre ľudí, ktorým záleží na čo najvernejšej reprodukcii originálu. Ak vám neprekážajú výraznejšie farby a vyšší kontrast, možno budete spokojní. Ak však očakávate, že vytlačená fotografia bude čo najviac zodpovedať súboru, ktorý odošlete, je dobré vedieť, že výsledok sa bude líšiť.

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.