Dňa 18. 06. 2026 o 17:33 som si u Vás objednala expresné vyhotovenie diplomovej práce tvrdá väzba typu FoilXpress (digitálna tlač), spracovanie komplet, objednávka č. 4888822. Nasledujúci deň, 19. 06. 2026 o 11:00, som si prišla prevziať finálne vyhotovenie dvoch diplomových prác.
Pri prevzatí som okamžite zistila, že práce sú zle zviazané a chýbajú v nich strany. Okrem toho boli tvrdé väzby špinavé, čo je pri službe tohto typu absolútne neakceptovateľné. Na moje upozornenie mi bolo povedané, že bol špinavý pult, čo nepovažujem za adekvátne vysvetlenie ani ospravedlnenie.
Vedúca pobočky, ktorá situáciu riešila, bola neochotná, arogantná a namiesto profesionálneho prístupu odo mňa žiadala, aby som si každú stranu sama skontrolovala, hoci som práce posielala mailom presne podľa inštrukcií.
Ani po prvej oprave nebol problém vyriešený. Na základe hlasného a nepríjemného správania mi vedúca pobočky oznámila, že mám prísť neskôr, pretože práce nebudú hotové skôr ako o 30 minút. Keď som sa po uplynutí tejto doby vrátila po upravené práce, opakovane som zistila, že ani tieto verzie neboli v poriadku. Zviazanie bolo opäť chybné a strany stále nesedeli.
Vzhľadom na to, že som mala termín odovzdania prác 19. 06. 2026 do 12:00, bola som v absolútnom strese a na pokraji kolapsu. Objednala som si expresné vyhotovenie, no namiesto rýchlej a kvalitnej služby som zažila len chaos, zdržanie a úplnú neprofesionalitu.
Ani po dvoch chybách zo strany dodávateľa som nedostala verbálne ospravedlnenie. Naopak, bola som vystavená arogantnému správaniu a musela som sa obhajovať, akoby som bola ja problém. Keď som upozornila, že v prípade ďalšej chyby môžem prísť o možnosť odovzdať prácu a tým aj o štátne skúšky, zamestnankyňa sa mi vysmiala a reagovala spôsobom, ktorý považujem za absolútne neprijateľný. S takouto neprofesionalitou a verbálnym správaním som sa ešte nestretla.
Chyby sa stať môžu, ale prístup zamestnankyne je neospravedln
objednávka č. 4888822
Dňa 18. 06. 2026 o 17:33 som si u Vás objednala expresné vyhotovenie diplomovej práce tvrdá väzba typu FoilXpress (digitálna tlač), spracovanie komplet, objednávka č. 4888822. Nasledujúci deň, 19. 06. 2026 o 11:00, som si prišla prevziať finálne vyhotovenie dvoch diplomových prác. Pri prevzatí som okamžite zistila, že práce sú zle zviazané a chýbajú v nich strany. Okrem toho boli tvrdé väzby špinavé, čo je pri službe tohto typu absolútne neakceptovateľné. Na moje upozornenie mi bolo povedané, že bol špinavý pult, čo nepovažujem za adekvátne vysvetlenie ani ospravedlnenie. Vedúca pobočky, ktorá situáciu riešila, bola neochotná, arogantná a namiesto profesionálneho prístupu odo mňa žiadala, aby som si každú stranu sama skontrolovala, hoci som práce posielala mailom presne podľa inštrukcií. Ani po prvej oprave nebol problém vyriešený. Na základe hlasného a nepríjemného správania mi vedúca pobočky oznámila, že mám prísť neskôr, pretože práce nebudú hotové skôr ako o 30 minút. Keď som sa po uplynutí tejto doby vrátila po upravené práce, opakovane som zistila, že ani tieto verzie neboli v poriadku. Zviazanie bolo opäť chybné a strany stále nesedeli. Vzhľadom na to, že som mala termín odovzdania prác 19. 06. 2026 do 12:00, bola som v absolútnom strese a na pokraji kolapsu. Objednala som si expresné vyhotovenie, no namiesto rýchlej a kvalitnej služby som zažila len chaos, zdržanie a úplnú neprofesionalitu. Ani po dvoch chybách zo strany dodávateľa som nedostala verbálne ospravedlnenie. Naopak, bola som vystavená arogantnému správaniu a musela som sa obhajovať, akoby som bola ja problém. Keď som upozornila, že v prípade ďalšej chyby môžem prísť o možnosť odovzdať prácu a tým aj o štátne skúšky, zamestnankyňa sa mi vysmiala a reagovala spôsobom, ktorý považujem za absolútne neprijateľný. S takouto neprofesionalitou a verbálnym správaním som sa ešte nestretla. Chyby sa stať môžu, ale prístup zamestnankyne je neospravedln