Dobrý deň,
vo štvrtok 11. 6. 2026 som si na pobočke vo Zvolene (OC Europa) dala vyhotoviť dve záverečné práce (vytlačené kópie som už priniesla, chcela som ich len zviazať do formy, akú majú diplomové práce). Slečna mi povedala, že u nich konkrétne to neviažu ale posielajú to do Bratislavy. Predpokladaný termín doručenia mal byť v pondelok 15. 6., no slečna uviedla, že za príplatok práca príde už na druhý deň, takže som si priplatila expresné doručenie. Práca neprišla ani v piatok, ani v sobotu, ani v nedeľu, takže som sa vybrala na pobočku zistiť, čo sa stalo. Iná slečna objednávku pozrela a povedala mi, že na strane Bratislavy zlyhala komunikácia a práca teda príde až v pondelok. Slečnu som teda poprosila, aby mi prácu po vyhotovení zaslali na pobočku v Prešove (OC Novum), kde sa cez týždeň zdržujem. V pondelok som obdržala telefonát od regionálnej manažérky z Bystrice, že práca nedorazí ani v pondelok, že väzbu nevedia vyhotoviť, a celé mi to teda zviažu v Prešove, ale samozrejme s oneskorením. V utorok 16. 6. 2026 som teda prišla do prešovskej pobočky, vyzdvihnúť si dve hotové práce. Pri listovaní v oboch kópiách mi ostali strany v ruke. Slečne som okamžite povedala, aby to dolepila, strany držali, no neskôr, keď som prácu na druhý deň išla odovzdať, odlepili sa iné strany. Strany sú dokonca nalepené nerovnomerne a celá väzba drží len silou vôle. Som z tohto celého sklamaná, pretože mi bol vrátený poplatok za expresné doručenie a tvrdú väzbu, ale dostať takto zle nalepenú prácu by si zaslúžilo ospravedlnenie a kompenzáciu, pretože som sa dostala do pozície, že moji oponenti, ktorí budú prácu listovať, budú mať jej strany vypadnuté v rukách, čo samozrejme nepôsobí ako prilepšujúca okolnosť na obhajobách. Prácu som nereklamovala, keďže som už mala posledný termín na jej odovzdanie, a ďalšiu kópiu by nebolo možné stihnúť vyhotoviť.
Lesana
Dobrý deň, vo štvrtok 11. 6. 2026 som si na pobočke vo Zvolene (OC Europa) dala vyhotoviť dve záverečné práce (vytlačené kópie som už priniesla, chcela som ich len zviazať do formy, akú majú diplomové práce). Slečna mi povedala, že u nich konkrétne to neviažu ale posielajú to do Bratislavy. Predpokladaný termín doručenia mal byť v pondelok 15. 6., no slečna uviedla, že za príplatok práca príde už na druhý deň, takže som si priplatila expresné doručenie. Práca neprišla ani v piatok, ani v sobotu, ani v nedeľu, takže som sa vybrala na pobočku zistiť, čo sa stalo. Iná slečna objednávku pozrela a povedala mi, že na strane Bratislavy zlyhala komunikácia a práca teda príde až v pondelok. Slečnu som teda poprosila, aby mi prácu po vyhotovení zaslali na pobočku v Prešove (OC Novum), kde sa cez týždeň zdržujem. V pondelok som obdržala telefonát od regionálnej manažérky z Bystrice, že práca nedorazí ani v pondelok, že väzbu nevedia vyhotoviť, a celé mi to teda zviažu v Prešove, ale samozrejme s oneskorením. V utorok 16. 6. 2026 som teda prišla do prešovskej pobočky, vyzdvihnúť si dve hotové práce. Pri listovaní v oboch kópiách mi ostali strany v ruke. Slečne som okamžite povedala, aby to dolepila, strany držali, no neskôr, keď som prácu na druhý deň išla odovzdať, odlepili sa iné strany. Strany sú dokonca nalepené nerovnomerne a celá väzba drží len silou vôle. Som z tohto celého sklamaná, pretože mi bol vrátený poplatok za expresné doručenie a tvrdú väzbu, ale dostať takto zle nalepenú prácu by si zaslúžilo ospravedlnenie a kompenzáciu, pretože som sa dostala do pozície, že moji oponenti, ktorí budú prácu listovať, budú mať jej strany vypadnuté v rukách, čo samozrejme nepôsobí ako prilepšujúca okolnosť na obhajobách. Prácu som nereklamovala, keďže som už mala posledný termín na jej odovzdanie, a ďalšiu kópiu by nebolo možné stihnúť vyhotoviť.