Hodnotenie produktu
Komentáre
Reakcia obchodu
<p>Dobrý deň,</p><p>mrzí ma vzniknutá situácia a Vašu sťažnosť som preveril aj s využitím kamerového záznamu z predajne.</p><p>Bohužiaľ skutočne už zdrojový obrázok bol tmavý a nevýrazný - pravdepodobne vyrobený A.I. a málo vhodný na tlač. Zákazníkov v predajni obsluhujeme v poradí, v akom stáli v rade. Do predajneste podľa kamerového záznamu vošli o 17:26 hod., platili ste o 17:34 hod. Obslúžená ste boli v riadnom poradí a keď ste prišli na rad, okamžite ste boli obslúžená, celkovo ste strávili v predajni 8 minút.</p><p>Zamestnanci predajne sú poučení, že musia dať pred zaplatením skontrolovať zákazníkovi výtlačok alebo tovar a prípadne obratom riešiť opravu, čakanie v rade sa snažíme eliminovať na minimum.</p><p>Za čakanie sa ospravedlňujem.</p><p>Karol Dittinger</p><p>FaxCopy, a.s.</p>

Viktory
Vizitky vyšli príliš tmavé, ale možno je to moja chyba, nikto to pri tlači nekontroloval. Ešte väčším problémom však je, že na hotovú objednávku musíte čakať cez spoločný rad s tými, ktorí chcú tlačiť tu a teraz. Prečo si objednávam vopred, aby som na hotovú objednávku čakala pol hodiny?