Vaše služby na výrobu vizitiek som sa rozhodol využiť po prvýkrát. Veľmi však ľutujem, že som s vami strácal čas a nakoniec aj peniaze. Aj keď nešlo o veľkú sumu, nikto mi ju odmietol vrátiť.
Cez internet som si objednal tlač 50 kusov vizitiek. Následne som prišiel do predajne v OC Nivy, objednávku som zaplatil, no hneď po prevzatí vizitiek som si všimol, že sú krivo orezané. Nemali tvar správneho obdĺžnika, ale skôr rovnobežníka, a samotná tlač bola takisto krivá a nekvalitná. Upozornil som na to pracovníka na predajni (ktorý hovoril po česky). Ten mi tvrdil, že podľa neho sú vizitky narezané v poriadku, no v obchode nemá pravítko s pravým uhlom, takže to nevie presne overiť.
Privolali sme preto priamo človeka z výroby, ktorý uznal, že sú naozaj narezané trochu nakrivo, a ponúkol sa, že sa to pokúsi opraviť. Vzal celú kopu a odišiel ich znova orezať. O 10 minút sa vrátil, no vizitky vyzerali ešte horšie. Sám potom navrhol, že najlepšie bude vytlačiť ich celé nanovo.
Súhlasil som a vizitky vytlačili znova. Tlač bola opäť krivá, aj keď o niečo lepšia ako predtým. Kvôli mojej neskúsenosti som si však hneď nevšimol, že zamestnanec tentokrát použil oveľa tenší papier, čím kvalita vizitiek opäť utrpela. Najvtipnejšie na tom je, že ma prinútili zaplatiť aj za túto druhú (opravnú) verziu, dali mi len zľavu vo výške 3 eurá.
Vo výsledku som za túto celú absurdnú situáciu zaplatil 20 eur a zabil som tým 3,5 hodiny svojho času.
Nakoniec som išiel do normálnej polygrafie, kde som im ukázal tie vaše vizitky. Len sa zasmiali a povedali, že všetci na vás majú takéto recenzie. Tieto vizitky si dokonca vzali ako ukážku toho, ako sa to robiť nemá. Následne mi hneď v priebehu 15 minút urobili presne to, čo som chcel na kvalitnom papieri, s rovným orezom a ešte mi dali aj užitočné rady k dizajnu.
Daniel Kovalenko
Vaše služby na výrobu vizitiek som sa rozhodol využiť po prvýkrát. Veľmi však ľutujem, že som s vami strácal čas a nakoniec aj peniaze. Aj keď nešlo o veľkú sumu, nikto mi ju odmietol vrátiť. Cez internet som si objednal tlač 50 kusov vizitiek. Následne som prišiel do predajne v OC Nivy, objednávku som zaplatil, no hneď po prevzatí vizitiek som si všimol, že sú krivo orezané. Nemali tvar správneho obdĺžnika, ale skôr rovnobežníka, a samotná tlač bola takisto krivá a nekvalitná. Upozornil som na to pracovníka na predajni (ktorý hovoril po česky). Ten mi tvrdil, že podľa neho sú vizitky narezané v poriadku, no v obchode nemá pravítko s pravým uhlom, takže to nevie presne overiť. Privolali sme preto priamo človeka z výroby, ktorý uznal, že sú naozaj narezané trochu nakrivo, a ponúkol sa, že sa to pokúsi opraviť. Vzal celú kopu a odišiel ich znova orezať. O 10 minút sa vrátil, no vizitky vyzerali ešte horšie. Sám potom navrhol, že najlepšie bude vytlačiť ich celé nanovo. Súhlasil som a vizitky vytlačili znova. Tlač bola opäť krivá, aj keď o niečo lepšia ako predtým. Kvôli mojej neskúsenosti som si však hneď nevšimol, že zamestnanec tentokrát použil oveľa tenší papier, čím kvalita vizitiek opäť utrpela. Najvtipnejšie na tom je, že ma prinútili zaplatiť aj za túto druhú (opravnú) verziu, dali mi len zľavu vo výške 3 eurá. Vo výsledku som za túto celú absurdnú situáciu zaplatil 20 eur a zabil som tým 3,5 hodiny svojho času. Nakoniec som išiel do normálnej polygrafie, kde som im ukázal tie vaše vizitky. Len sa zasmiali a povedali, že všetci na vás majú takéto recenzie. Tieto vizitky si dokonca vzali ako ukážku toho, ako sa to robiť nemá. Následne mi hneď v priebehu 15 minút urobili presne to, čo som chcel na kvalitnom papieri, s rovným orezom a ešte mi dali aj užitočné rady k dizajnu.