Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Miki

V poslednom období sa služby FaxCopy veľmi pokazili. Roky som do Faxcopy chodil dať si z fotografií urobiť "plachty" rozmerov cca 50 x 70 cm a vždy sa to dalo urobiť na počkanie. V poslednom období to však nie je možné aj vtedy, keď grafici FaxCopy zjavne nemajú do čoho pichnúť. FaxCopy ma tak núti ísť do mesta 2x, raz keď zadávam objednávku a raz keď si idem pre ňu, pretože na vybavenie údajne potrebujú 24 hodín. Stalo sa mi dokonca, že keď som po 26 hodinách prišiel do predajne, zakázka ešte nebola hotová. Musel som čakať ďalších 20 minút, aby som si mohol prevziať moju zakázku. Najlepšie na tom bolo to, že keď som doma rozbalil prácu, časť "výkresov" chýbala. Keď som napísal sťažnosť riaditeľovi FaxCopy, nenamáhal sa mi odpovedať. Všetko uvedené viem doložiť. Inými slovami, FaxCopy využíva svoje monopolné postavenie na trhu a na zákazníka kašle.

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.