Hodnotenie produktu
Komentáre
Reakcia obchodu
<p>Dobrý deň,</p><p>mrzí ma vzniknutá situácia a Vašu sťažnosť som detailne preveril aj s využitím kamerových záznamov z predajne. Preverovanie trvalo o niečo dlhšie, keď pracovníci predajne pracujú v turnusoch a bol nutný pohovor so všetkými dotknutými.</p><p>Do predajne ste prišli s požiadavkou vytlačenia rôznych farebných veľkoformátových výtlačkov na počkanie. Jednalo sa o podklady v rozmeroch 450 x 600mm a 600 x800 mm. Z prevádzkových dôvodov nebolo možné zákazku spracovať okamžite, v predajni aktuálne vrcholila "diplomovková sezóna". </p><p>Mrzí nás vzniknutá situácia, avšak požadovanú službu prezentujeme s dodacou lehotou "24 hodín" a na počkanie je vieme realizovať, ako to prevádzková situácia v predajni dovoľuje, čo všaknebol Váš prípad. Grafici v tom čase už mali rozpracované iné zákazky a zároveň v ten deň bol veľký nápor zákazníkov (390 obslúžených zákazníkov). Ponúkli sme Vám štandardné spracovanie do 24 hodín, s čím ste súhlasili. Objednávka bola zadaná 12.5.2026 o 13:20 hod.</p><p>Objednávka bola spracovaná (odoslané avízo o pripravenej objednávke) bola nasledujúci deň 13.5.2026 o 15:53 hod. Za toto meškanie sa ospravedlňujeme, ak satisfakciu sme Vám ponúkli dodatočnú zľavu vo výške 10% z ceny zákazky.</p><p>Chyby sa dopustil zadávajúci grafik pri vytváraní objednávky, keď zadal rovnaké položky v dvoch pozíciách objednávky chybne. Z toho dôvodu bolo nutné jednu pozíciu o 3 položkách vymazať a vytlačili sme len 5 formátov, ktoré sme aj reálne odovzdali a za ktoré ste zaplatili správnu cenu (so spomenutou zľavou). </p><p>Mrzí ma zavinenie na našej strane, dotknutí pracovníci boli napomenutí a opätovne poučení o pravidlách pre spracovanie zákazky. Chyba však nebola spôsobená ľahostajnosťou ale aktuálnym preťažením predajne.</p><p>Ešte raz sa ospravedlňujem</p><p>Karol Dittinger</p><p>FaxCopy, a.s.</p>

Miki
V poslednom období sa služby FaxCopy veľmi pokazili. Roky som do Faxcopy chodil dať si z fotografií urobiť "plachty" rozmerov cca 50 x 70 cm a vždy sa to dalo urobiť na počkanie. V poslednom období to však nie je možné aj vtedy, keď grafici FaxCopy zjavne nemajú do čoho pichnúť. FaxCopy ma tak núti ísť do mesta 2x, raz keď zadávam objednávku a raz keď si idem pre ňu, pretože na vybavenie údajne potrebujú 24 hodín. Stalo sa mi dokonca, že keď som po 26 hodinách prišiel do predajne, zakázka ešte nebola hotová. Musel som čakať ďalších 20 minút, aby som si mohol prevziať moju zakázku. Najlepšie na tom bolo to, že keď som doma rozbalil prácu, časť "výkresov" chýbala. Keď som napísal sťažnosť riaditeľovi FaxCopy, nenamáhal sa mi odpovedať. Všetko uvedené viem doložiť. Inými slovami, FaxCopy využíva svoje monopolné postavenie na trhu a na zákazníka kašle.