Hodnotenie produktu
Komentáre
Reakcia obchodu
<p style="scrollbar-width: thin; scrollbar-color: rgb(144, 144, 144) transparent; box-sizing: inherit;" fr-original-style="">Dobrý deň,</p><p style="scrollbar-width: thin; scrollbar-color: rgb(144, 144, 144) transparent; box-sizing: inherit;" fr-original-style="">mrzí ma, ak vytlačená práca celkom nenaplnila Vaše očakávania, chyba však nenastala na našej strane.</p><p style="scrollbar-width: thin; scrollbar-color: rgb(144, 144, 144) transparent; box-sizing: inherit;" fr-original-style="">Vytlačené texty skutočne nie sú 100% čierne - avšak nie preto, že by v tlačiarni dochádzal toner ale preto, že v zdrojom PDF nie je tento text zadaný ako 100% čierny ale ako tmavo sivý a navyše ako komponentný (zložený z cyan/magenta/yellow). Na správne nastavenej tlačiarni potom ani tlač nebude 100% čierna ale len sivá. Paradoxne na menej kvalitnej tlačiarni, ktorá nezvláda jemné odtiene sivej, by vytlačený text zrejme pôsobil tmavšie. </p><p style="scrollbar-width: thin; scrollbar-color: rgb(144, 144, 144) transparent; box-sizing: inherit;" fr-original-style="">Karol Dittinger</p><p style="scrollbar-width: thin; scrollbar-color: rgb(144, 144, 144) transparent; box-sizing: inherit;" fr-original-style="">FaxCopy, a.s.</p><br>Zobraziť pôvodný text
Reakcia obchodu
<p>Dobrý deň,</p><p>mrzí ma, ak ste s tlačou neboli spokojná, avšak tlač je z našej strany správa. V dodanom PDF nie je na tlač čierneho textu použitá 100% čierna farba, ale šedá s denzitou cca 80%, podklady sú v RGB farebnej schéme, následne samotná tlač je korektná. </p><p>Karol Dittinger</p><p>FaxCopy, a.s.</p>
Natália
Dobrý deň,ďakujem veľmi pekne za objasnenie, tým pádom sa ospravedlňujem :). Netuším však ako sa mi to mohlo stať, keďže som to stále písala v školskej šablóne, a ten rozdiel nebol príliš viditeľný na monitore.Pekný deň prajem, Melišíková.<br />pi 15. 5. 2026 o 11:31 <daktela@faxcopy.sk> napísal(a):

Natália
Bakalarka je krásna len texty na niektorých stranách nie sú čierne ale slabosivé, asi dochádzal toner. Inak prevedenie je naozaj krásne.