Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Adriana

Tlač a viazanie som si objednala druhýkrát. V oboch prípadoch sa stalo, že nemali obal, ktorý som si pôvodne vybrala. Na stránke je možnosť "expresne" vyhotoviť prácu, teda o 24 hodín skôr za 10€/kus. Túto možnosť sme zvolili spolu s mojou spolužiačkou, obe sme dali vyhotoviť 2 kusy a rovnaké obaly. Mne už sa tieto obaly neušli, objednávku som tentoraz zrušila. Telefonicky nám bolo oznámené (mne až na ďalší deň, teda v deň, kedy už mala byť práca hotová), že možnosť "expresne" sa bohužiaľ týka iba objednávok na predajni (prečo je teda online taká možnosť, netuším). Peniaze za expresné vybavenie (20€) však spolužiačke neboli vrátené. Okrem toho mala na niekoľkých stranách (našťastie až na konci v zozname literatúry) farebné pásy, akoby sa pokazila tlačiareň. Páči sa mi, že je objednávka online taká prehľadná a naozaj človek vie, čo si objednáva, všetko je pekne popísané, no z tohto som sklamaná a prácu už by som si tretíkrát tuto nedávala viazať.

Reakcia obchodu

<p>Dobrý deň,</p><p>mrzí ma vzniknutá situácia.</p><p>Obaly na viazanie diplomových prác sa objednávajú s niekoľko mesačným predstihom a obvykle vychádzame zo spotreby predošlých rokov s prihliadnutím na určitú rezervu a to ako vo farebnej škále tak aj veľkostiach. Bohužiaľ sa ale doobjednávky podľa vývoja reálnej spotreby v rozumnom čase už robiť nedajú a preto sa môže stať, že niektorú farbu alebo veľkosť obálky vypredáme a nie je potom už dostupná. Je to aj pre nás mierne neočakávaná situácia, keďže napriek klesajúcemu počtu VŠ študentov, náhrady časti "klasickej" väzby záverečných prác do tvrdých dosák s potlačou lacnejšími variantami a tiež navýšeným zásobám oproti minulým rokom došlo k výpadkom najmä pri neobvyklých farbách dosiek (biela, ružová, hráškovo zelená a pod.). Na jednej strane nás zvýšený záujem o naše služby teší, na druhej strane to však vedie k takýmto nepríjemných situáciám, za ktoré sa ospravedlňujem.</p><p>Expresná výroby zákazky je štandardne možná aj pri on-line objednávke, avšak vo Vašom prípade došlo ku zdržaniu pri opakovanej komunikácii ohľadne farby dosiek a následne (vzhľadom na pracovnú dobu výroby) už naozaj bola možná iba výroba priamo v predajni. Pri expresných lehotách ideme na hranu možného a akékoľvek vybočenie zo štandardného postupu zo strany zákazníka môže mať bohužiaľ naozaj vplyv na dodržanie expresnej výrobnej lehoty.</p><p>Príplatok za nedodržanú expresnú lehotu (a to aj v prípade, ak nedodržanie zaviní) zákazník, vždy vraciame. Rýchlosť vrátenia ale závisí od spôsobu pôvodnej platby, pri platbe kartou to trvá niekoľko dní a aj táto lehota závisí od typu použitej platobnej karty (čo ale nevieme ovplyvniť, je to záležitosť medzi bankami).</p><p>Ospravedlňujem sa nesplnené očakávania.</p><p>Karol Dittinger</p><p>FaxCopy, a.s.</p>

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.