Hodnotenie produktu
Komentáre
Reakcia obchodu
<p>Dobrý deň,</p><p>mrzí ma, ak ste s vizitkami neboli spokojná.</p><p>Vizitky boli vyrobené z dodaného podkladu, tlač aj farebnosť noli v súlade s dodaným podkladom. Reklamované rezanie vieme posúdiť po predložení konkrétnej reklamácie a ak sme urobili chybu, určite ju napravíme.</p><p>Problém, zrejme spôsobila málo vhodná predloha. Celočierne vizitky s rôznymi odtieňmi a prechodmi do tmavej fialovej a neónových farieb sú extrémne náročné na výrobu a najmä pri porovnaní so zobrazením na monitore (nekalibrovanom) môžu pôsobiť odlišne.</p><p>Odporúčame pri požiadavke na takéto vizitky osobnú konzultáciu s našimi grafikmi v predajni, ktorí vedia odporučiť vyrobiteľný dizajn a súčasne pripraviť podklad tak, aby bol kvalitne vyrobiteľný - jedná sa najmä o spadávky a orezové značky, bez ktorých sa vizitky nedajú vyrobiť v 100% kvalite.</p><p>Ak sa u nás zastavíte, radi navrhneme lepšie riešenie a vizitky vyrobíme ešte raz ku Vašej spokojnosti.</p><p>Karol Dittinger</p><p>FaxCopy, a.s.</p>

Veronika
Vizitky vyšli farebne úplne iné, su tmavšie, rozmazane, orezanie nekvalitné. Nikto ma pred tlačou nekontaktoval, že qr kód je príliš maly alebo písmo tenké. Akože chápem ze to je moja vina, ale aj keby som to zmenila tlač je nekvalitná a vizitky môžu ist do kosa.