Hodnotenie produktu
Komentáre
Reakcia obchodu
<p>Dobrý deň,</p><p>mrzí ma vzniknutá situácia.</p><p>Problém má dve roviny:</p><p>Nedodržaný čas dodania, objednávka na toto plátno prišla večer cca 20:00, obsluhujúca grafička mala ešte veľa zákazníkov a práce, tak presunula výrobu na centrálu, pričom si ale neuvedomila, že to nebude možné stihnúť v určenom termíne do rána do 10:00 hod.), čo je jednoznačne chyba na našej strane.</p><p>Nedodržaný rozmer, tu pochybila výroba, aj keď pri tlači na plátno sú povolené vyššie výrobné tolerancie v rozmeroch, ako pri tlači na papier, aj keď bez spätnej kontroly konkrétneho výtlačku nevieme posúdiť, či boli povolené tolerancie prekročené.</p><p>Za chyba sa ospravedlňujem, príplatok za expresnú výrobu sme samozrejme neúčtovali.</p><p><br /></p><p>Karol Dittinger</p><p>FaxCopy, a.s.</p>

Otto
Tlač bola v poriadku, len pri objednaní formátu A2 som očakával, že bude mať presný rozmer 420 × 594 mm a nie cca 417 × 588 mm, čo ma veľmi nepotešilo, keďže som mal podklad už pripravený na presný rozmer formátu A2. Navyše som mal objednané expresné doručenie do 10:00, aj potvrdené e-mailom, ale produkt bol na vyzdvihnutie pripravený až o 15:45. Na predajni mi však následne upravili sumu a odpočítali príplatok za danú službu.