Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Mishka

najskôr vyrobili pečiatky Modico, ktoré som predtým nepoznala..j ked su kvalitne,pridu mi neprakticke..vrátila som ich..ochotne vyrobili nove peciatky Colop..oceňujem prístup mladého muža na predajni v Bory Mall..vsetko nakoniec dopadlo k obojstrannej spokojnosti

Reakcia obchodu

<p>Dobrý deň,</p><p>mrzí ma vzniknutá situácia.</p><p>Do predajne ste prišli s tým, že chce vyrobiť dve pečiatky na počkanie. Pracovníčka predajne štandardne vyrobila požadované pečiatky v prevedení Modico, keďže je to jediný typ, ktorý je možné vyrobiť na mieste, u ostatných typoch je dodacia lehota 1-3 pracovné dni. Pečiatky ste prevzali a zaplatili.</p><p>Nasledujúci deň ste prišli do predajne s požiadavkou výmeny pečiatok za "otáčacie". Pracovník predajne Vám objednal nové pečiatky (s výrobou mimo predajňu), ktoré ste následne tiež prevzali. </p><p>Typ pečiatok Modico je základný typ ponúkanej pečiatky, pokiaľ zákazník výslovne nepožiada o iný typ. Pracovník predajne, pokiaľ výslovne neuvediete značku požadovanej pečiatky, nemá ako vedieť, akú pečiatku chcete. Keďže na počkanie je k dispozícii jediná značka, vyrobili sme Vám tento typ pečiatky. Ospravedlňujem sa, ak došlo v tejto veci k nedorozumeniu.</p><p>Karol Dittinger</p><p>FaxCopy, a.s.</p>

Mishka

Dobry deň p.Dittinger,dakujem za vyjadrenie.Nebola to z mojej strany sťažnosť ako taká,  skor som chcela poukázať na to, ze aj napriek menšiemu nedorozumeniu ste my ako firma vysli v ústrety s nadštandardný prístupom..mladý muž,ktorý má obsluhoval na prevádzke v Bory Mall bol absolútne profesionálny a milý, aj ked som bola spočiatku mierne nahnevaná , svojim prístupom ma upokojil a odchádzala som spokojná.Dakujem este razprajem krásny den<br /><br />Michaela Herichova<br /><br />Dňa ut 3. 3. 2026, 9:47 &lt;daktela@faxcopy.sk&gt; napísal(a):

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.