Hodnotenie produktu
Komentáre
Reakcia obchodu
Dobrý deň, mrzí ma vzniknutá situácia. Pri tejto objednávke sme osobitne riešili spôsob balenia, keďže balenie musí byť také, aby pri jeho rozbaľovaní nedošlo zbytočne k poškodeniu výtlačkov - pri zabalení plagátu vytlačenom na tenkom papieri do strečovej alebo aj bublinkovej fólie sa to ťažko rozbaľuje a môže dôjsť k poškodeniu plagátu. Preto sme v tomto prípade vedome zvolili iba zabalenie do papieru s gumičkou s tým, že po kontrole zákazníkom (pri odovzdávaní) to prípadne zabalíme podľa želania zákazníka inak (napr. do spomenutej fólie). Tu ale asi nastalo nedorozumenie, keď to odovzdávajúci kolega zrejme dostatočne neodkomunikoval a balenie už neriešil. Za pochybenie sa ospravedlňujem. Karol Dittinger FaxCopy, a.s.

Sofia
Tlač v skutku v poriadku, avšak pri objednávke bolo písané že je v cene aj zabalenie do strečovej alebo bublinkovej fólie. Platila som ešte extra za rýchlu tlač a plagát bol len zviazaný v gumke. Čakala som, že bude v niečom zabalený aby mi pri transporte nenavlhol a nepokrčil sa. Celkom ma to sklamalo :/