Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Lena

Farebnosť tlače v poriadku, ale tlač nebola bezchybná boli pásiky cez celý plagát, (chyba na valci) nakoľko som to potrebovala súrne neriesila som to ale cena verzus tlač neboli adekvátne. čo ovšem nie je chyba zamestnanca ale zlej tlačiarne

Reakcia obchodu

Dobrý deň, mrzí ma vzniknutá situácia, chybu sme však pravdepodobne nezavinili na našej strane. Pri tejto objednávke ste boli už pri zadávaní v predajni upozornená na nízku kvalitu podkladov (grafiku vytvorená cez Chate GPT) a vzali ste to na vedomie s dovetkom, že "to je v poriadku, že to ide len na dvere".  Grafička vytlačila podklady v najvyššej kvalite tlače samotnej, to však nedokáže kompenzovať chyba predlohy.  Chyby tlače - napr. čiary na výtlačku - sme pri odovzdávaní pri bežnej kontrole nezaznamenali. Ak však na výtlačku skutočne takéto vady boli, je to možné samozrejme reklamovať a chybu napravíme - nezlepší sa tým však nekvalita spôsobená samotným tlačovým podkladom.  Kolegovia z predajne Vás budú kontaktovať, aby preverili, či je možné nejako zlepšiť výsledok Vašej objednávky. Karol Dittinger FaxCopy, a.s.

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.