Hodnotenie produktu
Komentáre
Reakcia obchodu
Dobrý deň, mrzí ma vzniknutá situácia, ktorá bola dôsledkom nepochopenia zadania zo strany pracovníčky predajne. V takejto situácii, ak nie je zadanie úplne jasné a jednoznačné, je povinnosťou pracovníka preberajúceho alebo vybavujúceho objednávku sa uistiť, že nedošlo nedorozumeniu a zákazník si je vedomý, čo presne je obsahom objednávky, resp. či to zodpovedá jeho požiadavke. V tomto prípade pracovníčka predajne pochybila, za čo bude čeliť kárnemu postihu v zmysle pravidiel pre odmeňovanie pracovníkov predajne. Ak to pre Vás ešte má zmysel, môžeme objednávku vyrobiť ešte raz alebo v prípade, ak už náprava nie je aktuálna, aspoň Vám vrátiť peniaze za nesprávne vybavenú objednávku. Za chybu sa ospravedlňujem. Karol Dittinger FaxCopy, a.s.

Alexandra
Produkt bol úplne iný, ako som komunikovala, že by som potrebovala na predajni v Eurovei. Potrebovali sme nálepku, vyrezané písmená, natlačili nám písmená na matnú priesvitnú fóliu a teda sme si to museli ručne orezávať. Ale čo sa dá čakať keď v celej predajni pracujú dvaja ľudia, ktorí vedia pomôcť a poznajú to s čím pracujú. A to nebolo prvý raz..