Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Vladimír Šak

Absolútne zle. Z objednávky neprečítali poznámku. Možnosť tlačiť automaticky formát výkresu nebolo možné zadať. Zaplatil som 33 eur za niečo čo doma by som v kľude vytlačil za 2 eurá. V budúcnosti určite budem hľadať inde.

Reakcia obchodu

Dobrý deň, mrzí ma, ak došlo k nejakému pochybeniu, jedná sa však asi o nedorozumenie.  Vo formulári pre tlač technického výkresu sa dá jednoducho priamo zvoliť rozmer tlače jednoduchým výberom - je tam výberové pole, ktoré ponúka či už štandardné ISO rozmery A4 až A0, predĺžené ISO formáty alebo univerzálnu možnosť zadania presného netypizovaného rozmeru v milimetroch v tvare [šírka] x [dĺžka]. Tieto nastavenia pochopiteľne rešpektujeme. Vo Vašej objednávke ste konkrétne vybrali štandardný rozmer ISO A4. Poznámky uvedené zákazníkom v objednávke si všímame pozorne, konkrétne Vy ste uviedli "prosím vás je to projekt, neviem v akom formáte sa to má tlačiť". Pri následnej konzultácii s grafikom sme Vám ponúkli, keďže ste nevedeli uviesť nič bližšie, že to vytlačíme 1x pokusne ako A3 (to sme Vám neúčtovali) a zvyšok v rozmere, ako je to zadané v podkladovom dokumente (formát A4). Dovedna sa vytlačilo podľa zadanej objednávky 33 ekvivalentov A4 (tlač technických výkresov sa účtuje ak násobok rozmeru A4), čomu presne zodpovedá cena 37,29 EUR. Karol Dittinger FaxCopy, a.s.

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.