Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Vladimír Šak

Absolútne zle. Z objednávky neprečítali poznámku. Možnosť tlačiť automaticky formát výkresu nebolo možné zadať. Zaplatil som 33 eur za niečo čo doma by som v kľude vytlačil za 2 eurá. V budúcnosti určite budem hľadať inde.

Reakcia obchodu

<p>Dobrý deň,</p><p>mrzí ma, ak došlo k nejakému pochybeniu, jedná sa však asi o nedorozumenie. </p><p>Vo formulári pre tlač technického výkresu sa dá jednoducho priamo zvoliť rozmer tlače jednoduchým výberom - je tam výberové pole, ktoré ponúka či už štandardné ISO rozmery A4 až A0, predĺžené ISO formáty alebo univerzálnu možnosť zadania presného netypizovaného rozmeru v milimetroch v tvare [šírka] x [dĺžka]. Tieto nastavenia pochopiteľne rešpektujeme. Vo Vašej objednávke ste konkrétne vybrali štandardný rozmer ISO A4.</p><p>Poznámky uvedené zákazníkom v objednávke si všímame pozorne, konkrétne Vy ste uviedli "prosím vás je to projekt, neviem v akom formáte sa to má tlačiť". Pri následnej konzultácii s grafikom sme Vám ponúkli, keďže ste nevedeli uviesť nič bližšie, že to vytlačíme 1x pokusne ako A3 (to sme Vám neúčtovali) a zvyšok v rozmere, ako je to zadané v podkladovom dokumente (formát A4). Dovedna sa vytlačilo podľa zadanej objednávky 33 ekvivalentov A4 (tlač technických výkresov sa účtuje ak násobok rozmeru A4), čomu presne zodpovedá cena 37,29 EUR.</p><p><br /></p><p>Karol Dittinger</p><p>FaxCopy, a.s.</p>

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.