Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Martin

Dal som si u vas vytlacit a pripravit 5 dalsich sluzieb, vsetky boli dorucene s nejakou chybou. Ocakaval som za taku cenu nejaku kvalitu, tu som bohuzial nedostal - jedinu hviezdicku navyse davam za dodrzanie terminu dorucenia. Teraz si celu tlac musim davat robit nanovo.

Reakcia obchodu

<p>Dobrý deň,</p><p>mrzí ma, ak ste so spracovaním Vašej objednávky neboli spokojný.</p><p>Na Vaše meno/e-mail evidujeme jedinú objednávku (na ktorú reagujete), žiadnu inú (spomínate dovedna 5 objednávok) sme nenašli a ani na spomenutej objednávke nie je zrejmé žiadne pochybenie - bola vyrobená v lehote (zadaná 28.11., pripravená na prevzatie 29.11.), podľa zadania a neevidujeme na nej žiadnu inú reklamáciu.</p><p>Pokiaľ niečo so spracovaním Vašej objednávky nebolo v poriadku a chybu sme zavinili, samozrejme sa to pokúsime napraviť v rámci reklamácie - pokiaľ sa chyby dá nejako zdokumentovať fotograficky, stačí nám poslaťť popis chyby a foto, netreba riešiť osobne v predajni.</p><p>Za prípadný problém sa ospravedlňujem.</p><p><br /></p><p>Karol Dittinger</p><p>FaxCopy, a.s.</p>

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.