Hodnotenie produktu
Komentáre
Reakcia obchodu
Dobrý deň,mrzí ma vzniknutá situácia. Text do grafiky doplňoval náš grafik a teda, ak v ňom niečo nie je v poriadku, je to naša chyba a určite ju napravíme, budú Vás kontaktovať kolegovia z výroby, aby sme dohodli nápravu.Reakcia pracovníka predajne na Vašu reklamáciu chyby vo výrobku - pokiaľ bola ako ju opisujete - je neprípustná a prešetrím to. Ak sa opísaná situácia potvrdí, bude to mať pre dotknutého pracovníka vážne dôsledky. Za problém sa ospravedlňujem.Karol DittingerFaxCopy, a.s.
Ivan
FYI - text sa na tabulke vobec nezobrazil, takze neviem co vas grafik vobec doplnoval…Na fotke v prilohe (realne vyhotovenie) sa nachadza iba obrazok, text ktory som do objednavky zadal “parkovanie vyhradene” sa tam nenachadza. IVOn Thursday, September 18, 2025, Karol Dittinger wrote:
Ivan
FYI - text sa na tabulke vobec nezobrazil, takze neviem co vas grafik vobec doplnoval…Na fotke v prilohe (realne vyhotovenie) sa nachadza iba obrazok, text ktory som do objednavky zadal “parkovanie vyhradene” sa tam nenachadza. IVOn Thursday, September 18, 2025, Karol Dittinger wrote:
Ivan
Zadaval som zakazku online, vlozil som do relevantneho pola text a obrazok. Pri vyzdvihovani tabulky text chybal, zamestnanec Faxcopy mi povedal ze je lepsie aby som ho nabuduce zajomponoval spolu s obrazkom a viac sa tomu nevenoval….