Hodnotenie produktu
Komentáre
Reakcia obchodu
Dobrý deň,mrzí ma opísaná situácia z časti zavinená chýbajúcim materiálom (zvolený papier) v predajni ale tiež nedostatočnou komunikáciu s Vami zo strany obsluhujúceho pracovníka. Budú Vás kontaktovať kolegovia z predajne, aby sa pokúsili chybu napraviť. Za komplikácie sa ospravedlňujem.Karol DittingerFaxCopy, a.s.
Lenka
Nákup tohto produktu by som opísala ako zážitok, ale nie v tom pozitívnom slova zmysle. Objednanie cez e-shop prebehlo bez problémov, po zadaní objednávky klasicky prišlo zaregistrovanie objednávky, o niečo neskôr aj prijatie objednávky na predajni, ktorú som si zvolila ako miesto vyzdvihnutia. A tu začal ten "zážitok". Doručenie 25. 08. 2025 do 19:15. Bolo 19:10 a stále nič, preto som sa rozhodla prísť do predajne, či vôbec produkt v ten deň dostanem. Problém bol, že som si zvolila jednostranný papier a chcela som tlačiť obojstranne, tak sme sa s grafikom dohodli, ktorú stranu ako vytlačí a že za 5 minút to bude hotové. No a prišiel problém - papier zrazu nebol. Ok, stáva sa, ale prečo za tú hodinu, ktorú čakal, kým sa v predajni ukážem, ten papier aj nešiel skontrolovať! Ale dobre, to by sa ešte dalo prekusnúť, papier sa objednal, dva dni neskôr boli vizitky pripravené a že ma to neprekvapuje, ale boli vytlačené presne naopak, ako sme sa s grafikom dohodli. Takže po vyzdvihnutí na predajni a keď som si pozrela, ako boli vytlačené, som sa postavila do rady k dvom grafičkám, ale nakoľko predo mnou čakalo 5 ľudí a ponáhľala som sa, tak som to po 20 minútach čakania vzdala. Takže za mňa faxcopy služby veľké sklamanie.