Hodnotenie produktu
Komentáre
Reakcia obchodu
Dobrý deň,mrzí ma vzniknutá situácia a Vašu sťažnosť sme preverili.Podľa nám dostupných údajov z priebehu spracovania objednávky ste si najskôr urobil objednávku z domu s tým, že na vizitke mal byť QR kód podľa priloženého vzoru (súčasť dizajnu vizitky). Kód bol po vytlačení a po vyrobení vizitiek bohužiaľ ale neskenovateľný, čo však bola chyba zadania. Na základe reklamácie, že QR kód bol nefunkčný, sme následne ten QR kód nad rámec pôvodného zadania upravili a zväčšili tak, aby to bolo čitateľnejšie a urobili nové vizitky. Naviac ste aj žiadali "lepší" papier a dohodli sa na zmene. Keď ale obsluhujúci grafik šiel vizitky vyrobiť, tak ste to odmietli, že to idete z domu objednať ešte raz, pretože je to lacnejšie. Následne cca o hodinu prišla nová objednávka. Grafik skontroloval podklady, QR kód bol už upravený, papier zadaný hrubší (pôvodne 250g, po úprave 300g), vizitky vyrobil a pripravil na prevzatie. Keď ste si po ne prišli, skontrolovali ste ich a zdalo sa, že ste spokojný. Zaplatili ste a odišli. Všetko uvedené sa odohralo behom odpoludnia 3.8.2025.Ospravedlňujem sa, ak sme nesplnili Vaše očakávania, avšak ani poo detailnom preverení som na našej strany pochybenie nenašiel.Karol DittingerFaxCopy, a.s.
Matej
Dobrý deň, Dovoľujem si uviesť na pravú mieru niektoré skutočnosti ohľadom mojej objednávky vizitiek. Predovšetkým zdôrazňujem, že som nepodal žiadnu reklamáciu. Poskytol som iba spätnú väzbu k prvej objednávke zamestnancovi pri prevzatí objednávky, a preto nerozumiem, na základe čoho bol uvádzaný zásah do grafiky, konkrétne úprava a zväčšenie QR kódu. O takejto úprave som nebol informovaný, nikto sa ma na ňu nepýtal a pri prevzatí vizitiek mi nebolo oznámené, že pôvodný QR kód bol údajne nečitateľný. QR kód som si sám doma zväčšil až pri druhej objednávke, ktorú som posielal. Jedinú výhradu, ktorú som pri prvej objednávke uviedol, sa týkala použitého papiera – pôsobil na mňa ako obyčajný a výsledný produkt som považoval za nekvalitný. Obsluhujúci mi následne ukázal 300 g papier, ktorý som však odmietol, pretože som mal za to, že ani takto spracovaná vizitka nebude vyhovujúca. Pri druhej objednávke som bol po jej odoslaní telefonicky upozornený, že zvolený papier nemusí pôsobiť dobre a výsledok nemusí byť čitateľný. Reagoval som tak, že vizitky nech spravia kvalitne, podľa odborného odporúčania. Napriek tomu som si pri prevzatí našiel vizitky vyhotovené na rovnakom 300 g papieri, ktorý som už pri prvej objednávke jasne odmietol. ak mi chcete písať nejaké výmysly alebo nepravdy prosím ani ma nekontaktujte ďakujem veľmi pekne s pozdravom Szalacsi ______________________________________________________________ > Od: "Karol Dittinger" > Komu: matejszalacsi@centrum.sk > Dátum: 21.08.2025 12:28 > Predmet: Re: FC Hodn. SŤAŽNOSŤ #4153020 - 18-BAA - 1/5 - 2025-08-13 10:13:00 - Tiket: [XQB-ZQPVD-595] > Dobrý deň, mrzí ma vzniknutá situácia a Vašu sťažnosť sme preverili. Podľa nám dostupných údajov z priebehu spracovania objednávky ste si najskôr urobil objednávku z domu s tým, že na vizitke mal byť QR kód podľa priloženého vzoru (súčasť dizajnu vizitky). Kód bol po vytlačení a po vyrobení vizitiek bohužiaľ ale neskenovateľný, čo však bola chyba zadania. Na základe reklamácie, že QR kód bol nefunkčný, sme následne ten QR kód nad rámec pôvodného zadania upravili a zväčšili tak, aby to bolo čitateľnejšie a urobili nové vizitky. Naviac ste aj žiadali "lepší" papier a dohodli sa na zmene. Keď ale obsluhujúci grafik šiel vizitky vyrobiť, tak ste to odmietli, že to idete z domu objednať ešte raz, pretože je to lacnejšie. Následne cca o hodinu prišla nová objednávka. Grafik skontroloval podklady, QR kód bol už upravený, papier zadaný hrubší (pôvodne 250g, po úprave 300g), vizitky vyrobil a pripravil na prevzatie. Keď ste si po ne prišli, skontrolovali ste ich a zdalo sa, že ste spokojný. Zaplatili ste a odišli. Všetko uvedené sa odohralo behom odpoludnia 3.8.2025. Ospravedlňujem sa, ak sme nesplnili Vaše očakávania, avšak ani poo detailnom preverení som na našej strany pochybenie nenašiel. Karol Dittinger FaxCopy, a.s. -----Pôvodná správa----- Od: matejszalacsi@centrum.sk Odoslané: 13.08.2025 10:13:04
Matej
Prvýkrát bola chyba na mojej strane, objednal som si nesprávny produkt. Tentoraz som sa spoliehal na radu zamestnancov, no aj napriek tomu mi vyrobili rovnaký nesprávny produkt ako predtým. Som veľmi sklamaný, že sa situácia zopakovala.