.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Miriama

na stránke sa uvádza, že daná služba je do hodiny hotová (to som nečakala), ale o hodinu mi telefonovali z prevádzky, že u nich to nie je možné a musia to poslať inde (bol pondelok), ale že do stredy to mám. Súhlasila som s tým, že max do štvrtka, lebo idem na dovolenku... volali mi v piatok, akoby to nebolo hotové 2 dni po termíne a 4 podľa stránky. Keďže som bola na dovolenke (bol to darček, ktorý sa mal odovzdávať na dovolenke), prišla som si po to až o týždeň. Termoväzba po prvom otvorení rozlepená, jedine čo drží sú tie dve spinky. Plastová časť je špinavá. Skvele investovaných 28 €. Jedine čo musím povedať, že personál bol naozaj ochotný aj keď mi telefonovali z TT.

Reakcia obchodu

Dobrý deň,mrzí ma vzniknutá situácia, v tomto prípade došlo k viacerým pochybeniam, ktoré v konečnom dôsledku viedli k výraznému nedodržaniu deklarovanej dodacej lehoty.Prvé pochybenie zavinila predajňa Trnava, keď výrobu lepenej väzby postúpila na centrálu namiesto výroby na mieste (dôvod bola chýbajúca obálka A5), čím sa výroba mala predĺžiť na 2 pracovné dni, o čom ste boili informovaná.Následne ale pochybila aj výroba, ktorá expedovala hotovú väzbu namiesto nasledujúceho dňa až o 1 deň neskôr, čím vzniklo meškanie 1 pracovný deň.Ďalšiu chybu spravila opäť predajňa, keď Vás po prijatí zákazky z výroby ihneď neinformovala o možnosti prevziať zákazku a urobila to opäť až o ďalší deň neskôr, číms a meškanie zákazky zvýšilo až na 2 dni. Pokiaľ sa týka nekvalitne urobenej väzby, bez posúdenia fyzického výrobku sa k tomu bohužiaľ nedokážem presnejšie vyjadriť, ale väzba by sa pri "normálnom" používaní určite nemala rozpadávať.Za spôsobené chyby sa ospravedlňujem a vzhľadom na vyššie uvedené Vám vrátime zaplatenú sumu 24,23 EUR v plnej výške refundáciou na platobnú kartu, ktorou bola zákazka uhradená, škoda bude zosobnená chybujúcim pracovníkom.Karol DittingerFaxCopy, a.s. 

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.