.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Maria

Z prevedenia som bola neskutocne sklamana, na obale pismena nie su normalne vygravirovane, ako to ma byt, ale je to len potlac. Vyzeralo to neskutocne lacno, nevyrazne a budem dufat ze do obhajoby sa to nezozucha. Nikto ma na to neupozornil, ze to je len potlac na obale, takze sklamanie velke a urcite nikdy viac hlavne za tie peniaze..

Reakcia obchodu

Dobrý deň,mrzí ma vzniknutá situácia, avšak zjavne sa jedná o nedorozumenie z Vašej strany. V ponuke máme viazanie záverečných prác s titulnou doskou s potlačou alebo razbou, Vy ste si objednali verziu s potlačou. Inak túto verziu si objednáva zhruba 95% študentov (viaceré školy ju výslovne vyžadujú), iba minimum prác sa v súčasnosti robí staršou technológiou s reliéfnou razbou okrem iného aj kvôli cene (razba je o 3 EUR drahšia) - nie je však problém vyrobiť aj takúto verziu, potrebné zariadenia na to máme.Karol DittingerFaxCopy, a.s. 

Maria

Dobry den, To je mozne, ale mna na to nikto neupozornil, resp.nikto mi ani neponukol, ze su nejake moznosti.. Preto som naschval isla do predajne, neobjednavala som to online, chcela som si nechat poradit jednak aj ake viazanie zvolit a pod. Toto je v poradi uz moja stvrta zaverecna praca a ja som teda na obale v zivote potlac nevidela, iba razbu, preto mi ani nenapadlo pytat sa na to, ja som to povazovala za automaticke... ok, mozno aj z mojej strany chyba v tomto, ale kazdopadne si myslim, ze ked uz tam ide clovek osobne to objednat, tak predavac mu ma ponuknut vsetky moznosti co su dostupne na vyber, alebo sa mylim? Navyse, aj potlac sa da spravit lepsie, toto bolo uplne nevyraznou, ako keby slabou farbou urobene, z dialky ked som sa na tu pracu pozrela, tak ani nevidno, ze je tam nieco napisane.. Takze nech je ako chce, trvam na tom, ze kvalita je velmi slaba za tie peniaze a vyzera to lacno..bohuzial. Dňa so 28. 6. 2025, 16:29 Karol Dittinger napísal(a):

Reakcia obchodu

Dobrý deň,ešte raz opakujem, že ma mrzí vzniknutá situácia - obsluha v predajni pri požiadavke na vyhotovenie záverečnej práve v tvrdej väzbe ponúka základné vyhotovenie a to je potlač titulnej dosky technológiou FoilXpress, čo je s odstupom majoritný spôsob spracovania už minimálne posledných 10 rokov. Starší spôsob mechanickej razby (volá sa to OPUS) sa už používa iba zriedkavo, keďže jednak je drahší a má viacero obmedzení voči FoilXpressu - iba jeden typ písma iba v troch pevne daných veľkostiach, obmedzené použitie malých písmen a špeciálnych znakov, nemožnosť tlače grafiky (logo školy a pod.) a navyše je tam dlhšia dodacia lehota (Vy ste žiadali expres, čo by pri OPUS-e trvalo o 1 pracovný deň dlhšie - Vaša objednávka by bola k dispozícii najskôr v pondelok).Pri metóde FoilXpress sa síce jedná o "tlač" (teda výhodou je, že sa dá vytlačiť v podstate čokoľvek, čo si viete zobraziť na monitore počítača vrátane napr. iných znakov ako obsahuje základná znaková sada latinky, avšak nie je to tlač tonerom či atramentom ako pri bežných tlačiarňach - v tomto prípade na na dosku pretláča kovová fólia (preto môže byť farba "potlače" iba zlatá alebo strieborná) a tiež tlač by nemala byť nejako "slabá", keďže sú možné iba stavy "fólia je na doske" a "fólia nie je na doske", nič medzi tým. Samozrejme mohlo dôjsť k nejakej chybe pri výrobe (vypadnuté písmo, neostrý okraj, ...) a to by bol dôvod na reklamáciu - aj keď takýto kus by nemal prejsť výstupnou kontrolou vo výrobe.Je mi ľúto vzniknuté nedorozumenie, poučím kolegov na predajniach, aby dôslednejšie uvádzali aj minoritné spôsoby spracovania záverečných prác (dovedna existujú spolu 4 možnosti), aby sme predišli v budúcnosti podobným nedorozumeniam.Karol DittingerFaxCopy, a.s. 

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.