Hodnotenie produktu
Komentáre
Reakcia obchodu
Dobrý deň,mrzí ma, ak vznikol nejaký problém.Pri objednávaní vizitiek si môže zákazník vybrať pri návrhu dizajnu vizitky z možností "mám vlastnú grafiku" (zákazník má pripravený vlastný dizajn, ktorý u nás len vytlačíme), "vytvorím si návrh" (možnosť využiť náš editor, kde si zákazník vie vytvoriť komplet dizajn podľa svojej predstavy), "chcem navrhnúť vizitku" (dizajn vizitky komplet navrhne náš grafik podľa predstavy alebo inštrukcií zákazníka) a "výber z gelérie" - čo je možnosť voľby pripraveného dizajnu, do ktorého iba doplníme údaje konkrétneho zákazníka.Vy ste si vybrali poslednú možnosť a zvolili ste si konkrétny dizajn. Tieto dizajny sú pripravené vo vektorovom grafickom editore COREL a bohužiaľ ich zatiaľ nedokážeme sprístupniť v podobe, aby ich vedel priamo zákazník na našej stránke editovať, vie to iba (v uvedenom grafickom editore) náš grafik (hoci v zásade sa úprava týchto dizajnov nepredpokladá). Pracujeme však výhľadovo na riešení, ktoré by umožnilo editáciu aj predpripravených dizajnov, bohužiaľ ale nie je zatiaľ známy termín tohto riešenia.Čo sa použitého papieru týka, podľa údajov v objednávke bol použitý matný papier ColorCopy 300 g - je to prémiový hladený a bielený tvrdý papier - je najtvrdší/najhrubší u nás používaný vizitkový papier (existuje aj lesklá verzia). Tento papier v žiadnom prípade nesmie pôsobiť "ošúchane" - ak sa také niečo stalo, musela nastať chyba či už pri výrobe alebo samotného materiálu a takáto vizitka nemala prejsť výstupnou kontrolou. Ak teda nie ste s vyrobenými vizitkami spokojný, môžete ich aj dodatočne reklamovať (najlepšie osobne s prinesením vzorky, ale dá sa aj on-line), vyrobíme ich ešte raz a poriadne.Za pochybenie sa ospravedlňujem.Karol DittingerFaxCopy, a.s.
Luko
Preddefinované dizajny sa nedajú editovať - takže so zmenami musíte obťažovať grafika - ten síce textové úpravy vykonal a zaslal na odsúhlasenie náhľad vo farebnej verzii (i keď som si objednal čiernobiely) - až potom dodatočne telefonoval, že pri objednávke bol zvolený špecifický typ papiera a čiernobiela verzia - takže som v zhone musel súhlasiť s obyčajným papierom a farebnosťou, čo jednak navýšilo cenu a jednak vizitka vyzerala inak, než som dúfal. Vizitky sú z oboch strán jemne ošúchané a akoby vyblednuté. Každopádne oceňujem rýchlosť a promptnosť. Situácii by sa dalo predísť, keby na webe existovalo upozornenie, že špecifický typ papiera nemusí byť kompatibilný so zvoleným písmom a dizajnom (ako povedal grafik "nemusí to vyzerať dobre") - potom by v hektike človek nemusel rýchlo odsúhlasiť "obyčajný papier", ktorý pôsobí vyblednutoošúchaným dojmom. Pričom pri vizitke je prvý dojem kľúčový.