Hodnotenie produktu
Komentáre
Reakcia obchodu
Dobrý deň,mrzí ma vzniknutá situácia, chyba je na našej strane, Kolegyňa, ktorá zákazku vybavovala, ju omylom zložila tak, že legenda bola otočená do vnútra a nie na vrchu. Za chybu sa ospravedlňuje sa, nabudúce sa to už nestane. Pokiaľ máte záujem okrem ospravedlnenia aj o odškodnenie, samozrejme Vám vrátime účtovanú sumu za chybné poskladanie, prípadne Vám nabudúce poskladáme zákazku zdarma.Karol DittingerFaxCopy, a.s.
Andrej
Dobrý deň, Ďakujem za feedback, nič sa nestalo, boli to len pracovné výkresy, nie oficiálna expedícia. Hodnotenie som napísal len ako info, aby ste vedeli a nabudúce pre mňa / pre iných pri dôležitejších výkresoch nestalo. Pekný deň. S pozdravom, Andrej Lovász Project Manager Immocap, a.s. The Mill, Mlynské nivy 55, 821 09 Bratislava andrej.lovasz@immocap.sk | +421 911 043 838 web | facebook | instagram | linkedin From: Karol Dittinger Sent: Monday, May 19, 2025 5:11 PM To: Andrej Lovasz Cc: Jursa Martin Subject: Re: FC Hodn. NEGATÍVNE #3977280 - 15-BAV - 4/5 - 2025-05-19 07:35:31 - Tiket: [WHH-WDNVW-543] Dobrý deň, mrzí ma vzniknutá situácia, chyba je na našej strane, Kolegyňa, ktorá zákazku vybavovala, ju omylom zložila tak, že legenda bola otočená do vnútra a nie na vrchu. Za chybu sa ospravedlňuje sa, nabudúce sa to už nestane. Pokiaľ máte záujem okrem ospravedlnenia aj o odškodnenie, samozrejme Vám vrátime účtovanú sumu za chybné poskladanie, prípadne Vám nabudúce poskladáme zákazku zdarma. Karol Dittinger FaxCopy, a.s. -----Pôvodná správa----- Od: andrej.lovasz@immocap.sk Odoslané: 19.05.2025 07:35:34
Andrej
Všetko v poriadku, len výkresy neboli "štandardne" poskladané (rozpiskou vpredu).