.

Hodnotenie produktu

Komentáre

IvaH

Vynikajúca kvalita, veľká spokojnosť a ochotný a milý personál. Avšak cena bola naozaj veľmi vysoká - 33eur za diplomovú prácu o 94 stranách a to som ani nemala koženú väzbu ale len poťah. Viem, že v Anwell-i majú takéto isté služby za polovičnú cenu - lepšie prispôsobené študentom.

Reakcia obchodu

Dobrý deň,mrzí ma, ak sa Vám cena zdá privysoká. Základná cena za samotnú väzbu je 12,90 EUR - podmienkou je on-line zadanie cez formulár na našej stránke. Keďže ste zadávali objednávku osobne v predajni, platili ste vyššiu cenu 14,80 EUR (príplatok je za obsluhu v predajni). Na titulnej strane väzby máte spolu 7 riadkov - 5 je v základnej cene (názov školy, názov fakulty, názov práce, označenie práce, meno autora + rok spracovania), za šiesty a siedmy  nadpočetný riadok ste doplácali (2x1,50 = 3 EUR).Vaša práca celkovo obsahovala 68 čb strán (30 sme vytlačili zdarma v rámci akcie) a 25 farebných strán - za tlač obsahu (38 čb + 25 fa) ste dovedna zaplatili 15,.41 EUR.Celkovo ste za zákazku so všetkými príplatkami zaplatili 32,71 EUR. Len pre zaujímavosť, u spomenutej konkurencie by cena bola podľa ich oficiálneho cenníka na stránke 33,30 EUR, teda ešte mierne vyššia (počítal som s dodaním do 2 pracovných dní, čo je u nás štandard a u spomenutej konkurencie "expres" - s dodaním do 5 pracovných dní by cena bola 30,30 EUR). Rovnako je u  nás "v cene" (čiže bez doplatku) aj prevzatie v ktorejkoľvek našej predajni, čo má zmysel najmä mimo Bratislavu, lebo konkurencia (má predajne iba v BA) by Vám prácu do Pezinka poslala za ďalších najmenej 4 EUR (výdajné miesta Packeta).  Karol DittingerFaxCopy, a.s. 

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.