Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

h

rýchlosť super, ale tlač obrázkov nie veľmi kvalitna

Reakcia obchodu

Dobrý deň,mrzí ma vzniknutá situácia, ale chybu sme nezapríčinili, obrázok (jeden v práci) je nahraný ako nekvalitný (rozmazaný, malé rozlíšenie). Bohužiaľ pri tlači sa už kvalita obrázku nezlepší, riešením je nahrať ostrejší obrázok.Karol DittingerFaxCopy, a.s. 

h

Dobry deň,ja v práci vidim obrazok aj s tým, čo sa na papier nevytlačilo. Preto by som v takejto situácii preferovala aspoň informaciu o tom, že obrazok nie je možné vytlacit tak, ako je požadované a možnosť nahratia lepšej kvality. Myslím, že by to ocenili viacerí. Našťastie pri mojej práci to nebol až taký problem, ako by to mohol byt pri práci niekoho ineho. Pekný deň prajem NGOn Fri, 2 May 2025 at 12:54, Karol Dittinger wrote:

Reakcia obchodu

Dobrý deň,pokiaľ niečo na vytlačenej práci chýba, môžete reklamovať konkrétnu chybu (rozmazaný obrázok však nie je chýbajúci prvok). Aj v takom prípade však nemusí byť chyba nevyhnutne v tlači samotnej ale skôr v parametroch súboru, kde sa dajú nastaviť niektoré prvky netlačiteľné.Dodané súbory nijako pred tlačou nekontrolujeme  - bolo by prakticky nemožné (nemáme odkiaľ vedieť, ako to "má vyzerať" a čo je chyba a čo zámer autora súboru, prípadne nedostatok, o ktorom vie a akceptuje ju) odhliadnuc o časovej náročnosti. Za správnosť tlačového podkladu ručíme iba v prípade, ak bol vytvorený priamo u nás (napr. grafika, texty, návrhy), pri podkladoch dodaných zákazníkom do nich bez jeho výslovnej žiadosti (napr. retuš) nijako nevstupujeme a neupravujeme ich.Karol DittingerFaxCopy, a.s. 

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.