Hodnotenie produktu
Komentáre
Reakcia obchodu
Dobrý deň,mrzí na opísaná situácia, k poškodeniu zrejme došlo pri preprave z výroby do danej predajne a to napriek baleniu, ktoré by malo byť proti poškodeniu odolné (obálky väzby sa robia centrálne, na predajni sa spravidla už len dokončujú - vloženie obsahu a zaviazanie). Určite Vám však obsluha v predajni nemala odovzdať poškodenú väzbu, v krajnom prípade (ak už nebol čas na nápravu) to riešime aspoň poskytnutím zľavy.Pokiaľ máte záujem riešiť to aspoň dodatočne, vieme Vám spomenutú primeranú zľavu poskytnúť aj spätne. Prosím kontaktujte nás na karol.dittinger@faxcopy.sk Za pochybenie sa ospravedlňujem.Karol DittingerFaxCopy, a.s.
A
Vyhotovenie bolo rýchle, ako aj sľubovali. Jediný problém bol, že som si dávala tlačiť bakalarku na poslednú chvíľku a keď mi prišla, zistila som, že asi vplyvom prepravy som mala poškodené rohy na väzbe. Z hľadiska mala času som nemala možnosť to riešiť.. dobuducna si dám veci tlačiť popredu nech mám čas na pripadne reklamácie. Bola to dôležitá práca a mrzi ma, že keď som si na nej dala záležať, aj tak som ju musela odovzdať poškodenú.