Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Michaela

Rýchle dodanie, ale cena katastrofálna. Potlač na obale knižnej väzby nie je v strede.

Reakcia obchodu

Dobrý deň,mrzí ma, ak niečo s Vašou zákazkou nebolo v poriadku. Ku kritike ceny sa v zásade nevyjadrujeme - aj my máme náklady, ktoré musíme pokryť a ceny sú nastavené tak, aby sme dokázali fungovať. Čo sa (ne)vystredenia titulky týka, tak nevystredené bolo samotné PDF, ktoré ste dodali ako podklad na výrobu dosiek väzby. Keďže rôzne školy vyžadujú rôzne okraje na titulkách (niekedy na stred, niekedy posunuté), zásadne do tohoto nezasahujeme a dosky vždy vyrobíme presne tak, ako si zákazník zadá. Pokiaľ nás požiada (napr. cez poznámku v objednávke), nie je samozrejme problém urobiť umiestnenie na disku aj iné, ako je v zadaní.Karol DittingerFaxCopy, a.s. 

Michaela

Dobrý deň,Rozumiem, avšak vaši zamestnanci mi neposkytli možnosť niečo v objednávke zmeniť ani mi neukázali ako bude samotná predná strana väzby vyzerať.S pozdravomMichaela Heumannovámichaela.heumannova@gmail.comDňa ut 29. 4. 2025 o 12:37 Karol Dittinger napísala(a):

Reakcia obchodu

Dobrý deň,ešte raz sa ospravedlňujem,  ale pracovník predajne Vám v tomto prípade nemal čo ukázať - vedel by Vám iba spätne ukázať náhľad na PDF, ktoré ste dodali - predpokladáme však, že v takomto prípade (predloha dodaná vo finálnej úprave zákazníkom) zákazník vie, čo nám odovzdal.Zmenu v objednávke je možné urobiť vždy až do momentu začatia výroby, žiadať o zmenu môže zákazník buď osobne v predajni, telefonicky alebo e-mailom (uprednostňujeme písomnú formu kvôli preukázateľnosti požiadavky a času podania žiadosti). My sa však aktívne na prípadnú zmenu nedopytujeme, to príliš nedáva zmysel.Karol DittingerFaxCopy, a.s. 

Michaela

V tom prípade sa Váš zákaznícky servis za dva roky prepadol. Nejdem to už riešiť ďakujem vám za vás čas, ale viem ako som bola obslúžená pred 2 rokmi a to bol ukážkový servis.Majte sa, pekný deň.S pozdravomMichaela Heumannovámichaela.heumannova@gmail.comDňa pi 9. 5. 2025 o 11:05 Karol Dittinger napísala(a):Dobrý deň,ešte raz sa ospravedlňujem,  ale pracovník predajne Vám v tomto prípade nemal čo ukázať - vedel by Vám iba spätne ukázať náhľad na PDF, ktoré ste dodali - predpokladáme však, že v takomto prípade (predloha dodaná vo finálnej úprave zákazníkom) zákazník vie, čo nám odovzdal.Zmenu v objednávke je možné urobiť vždy až do momentu začatia výroby, žiadať o zmenu môže zákazník buď osobne v predajni, telefonicky alebo e-mailom (uprednostňujeme písomnú formu kvôli preukázateľnosti požiadavky a času podania žiadosti). My sa však aktívne na prípadnú zmenu nedopytujeme, to príliš nedáva zmysel.Karol DittingerFaxCopy, a.s.  -----Pôvodná správa----- Od: Michaela Heumannová Odoslané: 29.04.2025 12:39:20 Dobrý deň,Rozumiem, avšak vaši zamestnanci mi neposkytli možnosť niečo v objednávke zmeniť ani mi neukázali ako bude samotná predná strana väzby vyzerať.S pozdravomMichaela Heumannovámichaela.heumannova@gmail.com

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.