Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Nika

Bohužiaľ, so službou som veľmi nespokojná. Tlač bola nekvalitná farby boli extrémne presýtené a príliš kontrastné, čo úplne pokazilo vzhľad obrázkov. Na výtlačkoch sa navyše objavili nepekné čiary a chyby spôsobené tlačou. Text bol tiež zle vytlačený, niektoré písmená boli neúplné, akoby v tlačiarni dochádzala farba. Očakávala som profesionálny výsledok. Som sklamaná. ????

Reakcia obchodu

Dobrý deň,mrzí ma, ak niečo nebolo v poriadku. Každú zákazku je samozrejme možné reklamovať, najlepšie ihneď pri preberaní v predajni ale samozrejme aj dodatočne. Zákazku ste v predajni prevzali osobne a žiadnu vadu ste nereklamovali.Objednali ste si bežnú farebnú laserovú tlač na základný kancelársky papier, ktorá bola vyhotovená štandardne. Modernejšie profesionálne tlačiarne si automaticky kontrolujú zásobu tonera (a aj ďalšie parametre tlače) a nie je ani možné pri "dochádzajúcom toneri" vôbec tlačiť, stroj sa sám zastaví a bez doplnenia toneru (resp. výmeny kartuše) pokračovať v tlači. Po výmene kartuše stroj vykoná kompletnú autokalibráciu a následne pokračuje v tlači so zaručenou kvalitou tlače.Vieme samozrejme zabezpečiť aj kvalitnejšiu ako štandardnú tlač - či už výberom hrubšieho alebo belšieho (lesklého, pololesklého alebo matného) natieraného papieru (farby na ňom vyznejú výraznejšie) alebo priamo fototlačou, čo zaručuje plnú vernosť farieb - jedná sa samozrejme ale o drahšie spôsoby tlače.Pokiaľ ale najmä napriek všetkému došlo k chybe pri tlači - nestáva sa, ale vylúčiť sa to nedá - môžete samozrejme priniesť do predajne podľa Vás chybné výtlačky (prípadne, ak je to možné inak - napr. fotograficky - chyby zdokumentovať) a uplatniť si reklamáciu. Ak sme problém zavinili, určite to nepravíme. Karol DittingerFaxCopy, a.s. 

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.